TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Fastigheter till salu hos TM Real Estate Group i Spanien

Fastigheter till salu hos TM Real Estate Group i Spanien

20.01.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 3 minuter

TM Real Estate Group i Spanien har levererat över 20 000 bostäder längs den spanska Medelhavskusten. TM erbjuder olika typer av bostäder vid Medelhavet i olika delar av Spanien: Costa Blanca, Costa de Almería, Costa del Sol och Mallorca. Det alicantinska företaget erbjuder lägenheter, takvåningar, bungalows, stugor, parhus och villor med ett, två, tre och fyra rum. Fastigheterna anpassas efter varje kunds behov och smak. Vi tar en titt på fastigheterna som är till salu hos TM Real Estate Group i Spanien.

 

Fastigheter till salu i Costa Blanca

Costa Blanca är ett paradis för dem som älskar Medelhavet Medan den norra delen av Costa Blanca utmärker sig med sina otroliga klippiga landskap och Benidorms unika skyline, är den södra delen känd för sina stränder med finkorning sand, palmträd och laguner i Santa Pola, Laguna Rosa och Torrevieja.

Lägenheter, takvåningar och stugor i Benidorm och Busot

Sunset Sailors by TM ligger bara 50 meter från stranden Poniente i Benidorm. Här finns lägenheter med ett, två, tre och fyra rum samt takvåningar med tre rum. De gemensamma utrymmena har allt som behövs när du bor vid havet: pooler, jacuzzier, chill out-zon, gym med panoramautsikt, coworking-rum, stor idrottsplats och biograf.

Eagle Tower by TM ligger på en privilegierad plats nära ”Las Rejas Golf” i Benidorm, endast en kilometer från Poniente-stranden och med utmärkta kommunikationer. Lägenheterna är mycket stora med ett, två eller tre rum och takvåningarna har tre eller fyra rum.

Los Altos de Alicante 5ª Fase ligger i Busot, Alicante. Det är en otrolig naturmiljö vid foten till Sierra de Cabeço d’Or och bara några kilometer från stranden. Här finns stugor med två och tre sovrum, stora trädgårdar och fantastiska gemensamma utrymmen med pool, jacuzzi och grönområden.

Lägenheter i Torrevieja och Orihuela Costa

Lagoons Village by TM är TM Real Estate Groups nya bostadsprojekt i staden Torrevieja. Det första området är Laguna Rosa som ligger i en privilegierad naturmiljö mellan naturparken Lagunas de La Mata och Laguna Rosa i Torrevieja. Bostadsområdet består av lägenheter, Bungalows och villor med ett, två och tre rum med utmärkta gemensamma utrymmen: pooler, jacuzzier, lekplats för barn, boulebanor och grönområden.

Flamenca Village by TM är ett unikt bostadsområde i Orihuela Costa som ligger intill Playa Flamenca och mycket nära köpcentrumet La Zenia boulevard. Lägenheterna har två eller tre rum och ligger ett par meter från stranden. Dessutom har de otroliga bekvämligheter: pooler, jacuzzier, område för barn och chill out-lounge.

Ocean Dream by TM ligger i Punta Prima intill det skyddade naturområdet Lo Ferris, endast 300 meter från stranden och fem minuter från Torrevieja. Lägenheterna har två eller tre rum och fantastiska gemensamma utrymmen på taket med 360° utsikt och pool, jacuzzi samt chill out-zon.

Lägenheter och villor i Costa de Almería

Mar de Pulpí ligger på första parkett vid havet i San Juan de los Terreros (Pulpí), endast några meter från stränderna La Entrevista och Los Nardos. En plats med en 70 000 kvadratmeter stor kustpark bestående av olika tematrädgårdar som förenar stranden med bebyggelsen.

Mar de Pulpí är ett fantastiskt bostadsområde bestående av fastigheter med trädgård eller terrass. Här finns ett val mellan bungalows med ett, två eller tre rum samt villor med två eller tre rum. Bostäderna sticker ut med sina fasader i andalusisk stil och är perfekta för att njuta av det fina vädret i regionen. Detta tack vare de gemensamma poolerna med jacuzzier och grönområden som omringas av ökenlandskapet.

Fastigheter till salu i Costa del Sol

Absolute Banús by TM är ett exklusivt projekt med fem unika fristående villor som ligger bara 300 meter från stranden, 1,6 km från Puerto Banús centrum och 7 km från Marbellas centrum. Bostadsområdet erbjuder fristående trevåningshus med fyra rum och sex badrum. De har privat pool i trädgården och jacuzzi på takterrassen.

Higuerón Bay Residences by TM ligger i området El Higuerón i Fuengirola och har lägenheter med två eller tre rum samt takvåningar med två eller tre rum. De gemensamma utrymmena på över 8 000 kvadratmeter har pooler, jacuzzier, gym, coworking-rum, utsiktsplats och grönområden.

Atalaya Emotion by TM ligger i området Atalaya som har golfbanor och nära till alla möjliga tjänster. Här finns lägenheter med två och tre rum, stora terrasser och otroliga gemensamma utrymmen: pooler, jacuzzier, gym, yoga-utrymme. boulebana och lekplats för barn.

Lägenheter och villor till salu på Mallorca

La Perla de Sa Coma by TM ligger i det nordöstra området Sa Coma på Mallorca. Bostadsområdet består av lägenheter med två och tre rum, vuxenpooler och barnpooler, jacuzzi, lekplats, grönområden och stigar.

Luz de Cala Ratjada by TM är ett lyxbostadsprojekt i Cala Ratjada i kommunen Capdepera. Här finns villor med tre rum och tre eller fyra badrum samt gemensamma utrymmen bestående av pooler, jacuzzier och en stor poolstrand.

 

Är du intresserad av att köpa en fastighet i Spanien, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till med att välja den perfekta bostaden för dig.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.