TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Mar de Pulpí, den drömlika Medelhavsbyn vid stranden

Mar de Pulpí, den drömlika Medelhavsbyn vid stranden

09.06.2023 |  Blog TM  | Ditt nya hem | Nyheter TM 

Lästid: 2 minuter

Mar de Pulpí är ett ambitiöst bostadsprojekt av TM Real Estate Group vid Medelhavskusten. Det finns stor variation bland bostäderna: ett, två eller tre sovrum med ett eller två badrum och utmärkta gemensamma utrymmen.

 

TM Real Estate Group, referensföretaget inom bostadsturism från Alicante fortsätter med sitt projekt att bygga 3 000 bostäder i paradiset Mar de Pulpí. TM har länge haft ett engagemang i Almería. Investeringen på över 100 miljoner euro i San Juan de los Terreros understryker TM:s övertygelse om att Almería är en provins med stor potential.

Mar de Pulpí är en lugn plats som utmärker sig med en ungefär två kilometer lång kustpromenad. Bostadsområdet attraherar kvalitetsturism och familjer som kommer till byn för att må bra och njuta av lugnet.

Vissa delar av Mar de Pulpí erbjuder havsutsikt närmast havet från terrasserna eller trädgårdarna i bostäderna. I den inre delen av Mar de Pulpí omges husen av en privilegierad naturmiljö som är typisk för öknen i Almería.

 

Lägenheterna har ett, två eller tre sovrum och ett eller två badrum samt trädgård på bottenvåningen och takterrass på övervåningen, och alla bostäder har otroligt mycket ljus.

De gemensamma utrymmena i alla delar av Mar de Pulpí har pooler, jacuzzis, lekutrymmen för barn, centralt torg, anlagda grönområden och olika dekorativa sjöar i en extraordinär naturmiljö precis vid Medelhavet.

Därför ska man bo i Mar de Pulpí

Det finns otaliga anledningar att bli förälskad i Mar de Pulpí. Det finns ett brett utbud av sportaktiviteter: golfbanor i området för golfentusiaster, närliggande småbåtshamnar för båtälskare och dykcenter för dykning och snorkling.

Med ett genomsnitt på 325 soldagar om året är Medelhavsbyn en idyllisk plats för att njuta av de olika stränderna såsom Playa de los Nardos och Playa de La Entrevista som båda ligger några meter från bostadsområdet.

 

Tack vare de andalusiska byarna i närheten såsom Mojácar, Vera och Cuevas del Almanzora kan besökare djupdyka i Almerías kultur och gastronomi. Dessutom ligger geoden i Pulpí endast en fem minuters bilresa bort. Det är den största geoden i Europa och den näst största i världen.

 

Begär mer information om Mar de Pulpí

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.