TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Njut av Medelhavslivet i Las Villas II de Mar de Pulpí

Njut av Medelhavslivet i Las Villas II de Mar de Pulpí

05.10.2023 |  Blog TM  | Ditt nya hem | Nyheter TM 

Lästid: 2 minuter

Nu är bostäderna i Las Villas II de Mar de Pulpí till salu. Parhus i andalusisk Medelhavsstil, perfekta för ett avslappnat liv 400 meter från stranden. Bostadsområdet består av tio parhus med två eller tre sovrum och två badrum. Dessutom har de stor tomt med möjlighet till egen pool.

 

Nya bostäder i Mar de Pulpí

Området ligger mindre än 400 meter från havet och inrymmer tio parhus av olika typer i Medelhavsstil, anpassade efter alla smaker. Du kan välja mellan två sovrum och två badrum med eller utan takterrass; och ett ytterligare sovrum, alltså tre sovrum och två badrum med takterrass.

Husen med takterrass har en magnifik utsikt med havet i horisonten. Dessutom har alla bostäder stor tomt och möjlighet till privatpool. Vem vill inte kunna ta ett dopp året runt?

Alla husen har botten- och övervåning samt källare, och alla tomter har parkering.

Vad är Mar de Pulpí?

Mar de Pulpí är en Medelhavsby i särklass. Bostadsområdet består av både hus och lägenheter med trädgård eller terrass. Området ligger vid stränderna Los Nardos och La Entrevista i San Juan de los Terreros i Almería.

Här finns en gigantisk kustpark på 70 000 kvadratmeter med tematrädgårdar som påminner om olika platser i världen såsom Granada, Japan, England och även Almería med sina kaktusar.

På samma sätt har Mar de Pulpí allt du behöver för att leva ett lugn liv. Mycket nära ligger ett köpcentrum med stormarknad, restauranger och gym.

Lägenheterna och husen har en elegant andalusisk fasad. De fantastiska gemensamma utrymmena med pooler, jacuzzi och grönområden ramas in vackert av ökenlandskapet.

Varför välja Las Villas II de Mar de Pulpí?

Las Villas II de Mar de Pulpí är den perfekta platsen för en Medelhavs- och Almeríalivsstil. Om du vill ha mer avskildhet och gott om utrymme är dessa hus helt rätt för dig.

Stränderna, golfbanorna i närområdet och de omkringliggande fiskebyarna såsom Águilas, Vera och Mojácar gör platsen helt perfekt att bo på. En plats där du kan förälska dig i de otroliga vyerna, kombinationen av hav, berg och sol samt 325 soldagar om året och en genomsnittstemperatur på 18,4 °C året runt.

Områden att besöka

Mar de Pulpí ligger i San Juan de los Terreros, ett par minuter från Águilas. Flygplatserna i Almería och Corvera (Murcia) ligger bara en timmes bilresa bort. Du når Alicantes flygplats på två timmar från bostadsområdet i Mar de Pulpí.

Det som utmärker Almerías kust är kvaliteten på det kristallklara vattnet. Perfekt för vattenaktiviteter såsom snorkling, kajak, SUP och båtturer. Utöver stränderna Los Nardos och La Entrevista har Mar de Pulpí lyxen att ligga nära andra otroligt vackra stränder som Mar Serena, Mar Rabiosa, Calypso med flera.

Om du gillar golf så kommer du uppskatta att området är helt grönt tack vare golfbanorna Aguilón Golf och Desert Spring Golf. De ligger 8 och 25 kilometer från bostadsområdet.

Om du ska bo i Mar de Pulpí så bara måste du besöka Geoda de Pulpí. Det är Europas största geod och dess kristaller är otroligt genomskinliga inuti en järn- och blygruva.

 

Missa inte chansen till ett Medelhavsliv i Las Villas II de Mar de Pulpí. Kontakta oss för mer information!

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.