TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
La Perla de Sa Coma, din drömlägenhet vid stranden i ett av Mallorcas vackraste områden

La Perla de Sa Coma, din drömlägenhet vid stranden i ett av Mallorcas vackraste områden

12.08.2022 |  Blog TM  | Aktualności | Ditt nya hem 

Lästid: 2 minuter

Har du någonsin kunnat föreställa dig i din egen strandlägenhet på en av de vackraste platserna längs Mallorcas kust? Det är fullt möjligt i La Perla de Sa Coma av TM som är ett av TM Grupo Inmobiliarios nya bostadsprojekt. Vill du veta mer? Läs vidare så berättar vi om det här.

 

Din drömlägenhet vid stranden i Sa Coma, Mallorca.

La Perla de Sa Coma av TM ligger i det magnifika området Sa Coma. Det är en stad på nordöstra delen av ön som tillhör Sant Llorenç des Cardassar och är ett av Mallorcas vackraste turistmål. Närheten till stränderna Sa Coma och Cala Millor och till naturområdet Punta de n’Amer, dess exklusivitet och det sätt på vilket det har skapats gör det till ett idealiskt strandhus för att leva ett unikt liv på Mallorcas kust.

 

Vad är La Perla de Sa Coma av TM?

Det här bostadsområdet kommer att ha 29 lägenheter och taklägenheter med solterrass, två till tre sovrum med två badrum och en parkeringsplats utomhus eller i källaren med ett förråd.

För högsta säkerhet är bostadsområdet dessutom ett grindsamhälle så att du och din familj kan känna er trygga och njuta av alla utmärkta gemensamma utrymmen med pool för vuxna och barn, jacuzzi, lekplats, innergård med grönområde och vackra gångar.

La Perla de Sa Coma av TM har ett fantastiskt söderläge och en innovativ design i en unik omgivning. Lägenheterna är utformade för att ta vara på det naturliga ljuset och ventilationen på bästa sätt, tack vare sina stora balkonger, som från vardagsrummet och det stora sovrummet ger tillgång till verandorna eller terrasserna. Alla bostäder har fullt utrustade kök, luftkonditionering med kanaler och elektrisk golvvärme i båda badrummen med inbyggd cistern.

 

Varför ska jag välja La Perla de Sa Coma av TM?

La Perla de Sa Coma av TM ger dej möjligheten att njuta av ett unikt, lugnt och speciellt liv i ett av de bästa områdena på ön Mallorca, med utmärkta kommunikationer och ett brett utbud av fritidsaktiviteter och tjänster.

Dessutom ligger det i en privilegierad naturmiljö, omgiven av fantastiska stränder såsom Sa Coma och Cala Millor, som är två av de bästa stränderna på Mallorca, perfekta för vattensporter med breda strandbanker och kristallklart vatten. Mycket nära bostadsområdet hittar du också Punta de n’Amer som är ett skyddat naturområde där du kan njuta av vandringsleder och spektakulära vyer.

 

Möjlighet till personliga val

Om du vill att vi ska leverera ditt hem möblerat och utrustat så tänk på att TM Grupo Inmobilario erbjuder två typer av möbleringspaket: AKTUAL eller LGANCE.

 

Vad väntar du på? Beställ information nu och ta reda på mer om La Perla de Sa Coma by TM  – den perfekta platsen för ett nytt och spännande liv.

 

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.