TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Atalaya Emotion by TM: Ett nytt liv fyllt av spänning

Atalaya Emotion by TM: Ett nytt liv fyllt av spänning

12.04.2022 |  Blog TM  | Blog | Ditt nya hem | Nyheter TM 

Lästid: < 1 minut

Vi har ett nytt projekt till salu i Costa del Sol: Atalaya Emotion by TM. Ett bostadsområde bestående av 63 två- och trerumslägenheter där du kan njuta av det exklusiva La Atalaya-området i närheten av Guadalmina.

 

Din nya bostad med alla bekvämligheter för dig och din familj

Atalaya Emotion by TM ligger i centrum av den gyllene triangeln (Puerto Banús – Estepona – Benahavís) och nås lätt från A-7, AP-7 och Malagas flygplats (bara 47 minuter bort).

Närheten till Atalaya International School, otaliga golfbanor, stormarknader och restauranger gör detta bostadsområde till den perfekta platsen att bo på 365 dagar om året.

 

Golf – Atalayas främsta attraktion

Costa del Sol sticker ut i Europa både på grund av otaliga golfbanor och ett underbart klimat året runt. Om du älskar golf passar vårt bostadskomplex Atalaya Emotion by TM perfekt för dig eftersom du kan välja bland 10 olika golfbanor inom en radie av 4 km, och två av dem ligger till och med inom gångavstånd (Atalaya Golf och El Paraíso Golf).

 

Utforska vårt bostadskomplex

Atalaya Emotion by TM har två- och trerumslägenheter med förråd och parkering med förinstallerade eluttag för laddning av bilar. Du kan välja mellan bostäder på bottenvåningen med privat trädgård, på första våningen med terrass eller duplex-takvåningar med uterum.

Bostadskomplexet har spektakulära och privilegierade gemensamma områden som är utformade för vila och avkoppling. Några av de mest framstående faciliteterna i detta bostadsprojekt är en uppvärmd pool, en vuxenpool, en barnpool, en lekplats med strålkastare, två bubbelpooler, en yogaavdelning och ett välutrustat gym.

 

Vad väntar du på? Beställ information nu och ta reda på mer om Atalaya Emotion by TM – den perfekta platsen för ett nytt och spännande liv.

 

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.