TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Ny fas 5: Det bästa av Altos de Alicante i Busot.

Ny fas 5: Det bästa av Altos de Alicante i Busot.

07.10.2022 |  Blog TM  | Aktualności | Ditt nya hem 

Lästid: 2 minuter

Allt du kan önska dig vid foten av Sierra del Cabeço d´Or (Busot), en perfekt plats att bo på och njuta av både berg och hav. Fas 5 av Altos de Alicante består av fristående hus, parhus och radhus med två till tre sovrum och två badrum.

Ditt hem vid foten av Sierra del Cabeço D’Or i Busot.

Altos de Alicante se encuentra ubicado en un paraje natural único y privilegiado de la provincia de Alicante, en la Sierra del Cabeço D’Or de Busot y a pocos minutos de la playa. Sin duda, un lugar ideal en la costa alicantina para poder vivir y disfrutar de la montaña y el mar a su vez.

 

Vad är fas 5 av Altos de Alicante?

Fas 5 av Altos de Alicante är en ny etapp i bostadsområdet som omfattar fristående villor, radhus och parhus med två till tre sovrum och två badrum. Dessutom har området en gemensam pool, jacuzzi och grönområden.

Alla hus har utmärkta byggnadsmaterial och är utformade för att du ska kunna bo där året runt. Nästan alla har två våningar. Villorna har stora trädgårdar där du kan bygga en pool på din egen tomt (låg kostnad).

Vill du att ditt hem ska vara inflyttningsklart direkt? Vi på TM Grupo Inmobiliario erbjuder dig även att möblera och utrusta ditt nya hem med våra olika utrustningspaket.

 

Varför bör jag välja Altos de Alicante fas 5?

Fas 5 av Altos de Alicante är en unik möjlighet att njuta av både berg och hav tack vare dess privilegierade läge i en naturlig miljö vid Alicantes bergskedja. Stränderna El Campello och San Juan ligger alldeles i närheten och dessutom kan du njuta av vikar med kristallklart vatten bara 30 minuter hemifrån.

För den som gillar golf finns det två fantastiska golfbanor: Bonalba Golf Course och Alicante Golf. Inte bara det – det finns också närliggande platser och faciliteter där du kan utöva alla typer av sporter.

Det är utan tvekan en perfekt plats att bo på året om.

 

Platser att besöka

Busot är en lugn by med 2 400 invånare som ligger vid foten av Sierra del Cabeçó d’Or, där de berömda Canalobre-grottorna finns. Byn har allt du behöver till vardags som till exempel mataffärer, restauranger, banker, skolor och så vidare. Orterna Mutxamel, Campello och San Juan ligger bara tio minuter bort med bil. Nära bostadsområdet finns ett kommunalt sportcenter, en mataffär och kaféer. Ännu fler inrättningar finns i centrum bara fem minuter bort. Dessutom är avståndet till Alicante bara 20 kilometer.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.