TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Lagoons Village by TM, en unik bostadsupplevelse mellan Torreviejas laguner

Lagoons Village by TM, en unik bostadsupplevelse mellan Torreviejas laguner

15.12.2023 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 4 minuter

Nu är de första bostäderna i Lagoons Village by TM till salu: Laguna Rosa, som ligger i en privilegierad naturmiljö mellan naturparken Lagunas de La Mata och Laguna Rosa de Torrevieja. Laguna Rosa består av 240 bostäder av olika typer, såsom lägenheter, bungalows och villor med ett, två eller tre rum och två eller tre badrum.

 

Lagoons Village by TM ligger i en privilegierad naturmiljö mycket nära naturparken Lagunas de La Mata och Laguna Rosa de Torrevieja. Även naturområdet Lo Albentosa, som är perfekt för vandring och cykling, ligger i närheten. Bostadsområdet ligger intill Torreviejas internationella auditorium och sjukhuset Quirónsalud Torrevieja.

Lagoons Village by TM, en unik bostadsupplevelse bland laguner

Den nya, hållbart byggda stadsutvecklingen i staden Torrevieja omfattar över 264 000 kvadratmeter. Här planeras flera bostadsområden med nya vägar, stora avenyer och grönområden. Det är utan tvekan en plats med mycket utrymme för att njuta av ett hälsosamt liv och högkvalitativ bostadsturism i Torrevieja.

En plats där du kan förälskas av den rosa färgen i Laguna Rosa de Torrevieja, det blå Medelhavet och grönskan i naturparken Lagunas de la Mata. Området är utformat för dig som älskar att leva hälsosamt, ägna dig åt sport och njuta av aktiviteter intill havet.

Upplev en hälsosam livsstil, ägna dig åt sport och njut av din fritid

Bostadsområdet Lagoons Village by TM har ett sport- och fritidscenter, Lagoons Village Sport & Wellness Club, med både inomhus- och utomhusanläggningar, utformat för idrott och avkoppling. Bostadsägarna har exklusiv tillgång till sport- och fritidscentret som innehåller:

  • Uppvärmda pooler för vuxna och barn, som drivs med solceller.
  • Stort poolområde med solstolar, parasoller och café.
  • Utrustat gym och utomhusplats för utomhussporter.
  • 5-manna fotbollsplan med konstgräs.
  • Tennisplan med konstgräs.
  • 2 padelplaner.
  • Coworking-utrymme.
  • Spa och rum för skönhets- och fysioterapibehandlingar.

För cykelentusiaster finns det cykelbanor som gör att du kan ta dig runt hela området på cykel: Upplev den fantastiska naturmiljön på cykel – du kan cykla hela vägen till stranden La Mata eller naturparken.

Här finns allt du behöver för att få ut det mesta av din fritid: arbetsutrymmen med coworking-rum och en chill out-zon där du kan koppla av och ta en drink med familj och vänner. Dessutom kommer det att finnas en busslinje till La Mata-stranden med olika avgångar samt en privat säkerhetstjänst i hela Lagoons Village by TM.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Laguna Rosa: lägenheter, bungalows och villor i Torrevieja

Laguna Rosa är det första bostadsområdet i Lagoons Village by TM, det första steget mot det nya Torrevieja. Den mer än 37 400 kvadratmeter stora tomten och de mer än 15 200 kvadratmeter stora gemensamma utrymmena är perfekta för en hälsosam livsstil.

De mycket rymliga gemensamma utrymmena i detta första bostadsområde innehåller: två 180 kvadratmeter stora pooler för vuxna, två barnpooler och två uppvärmda jacuzzis, perfekta för att njuta av ett härligt dopp. De yngsta barnen kommer att kunna använda lekplatsen och boule-fantasterna kommer att ha sina helt egna banor.

Området befinner sig i en naturlig miljö med sjöar, skuggområden, grönområden med palmer, växter och blommor samt torg med bänkar och stigar där du kan promenera och vila i själva bostadsområdet. Kombinationen av vattnet och grönområdena skapar det perfekta lugnet.

Du kan välja mellan olika typer av bostäder med stora utomhusutrymmen, mycket ljus och öppna kök.

  • Lägenheter: 1, 2 eller 3 rum och 1 eller 2 badrum, där bottenvåningarna har stora trädgårdar, mellanvåningarna har stora terrasser och övervåningarna har takterrasser.
  • Bungalows: 2 eller 3 rum och 2 badrum, där bottenvåningarna har stora trädgårdar och övervåningarna har takterrasser.
  • Parhus och villor: 3 rum och 3 badrum, där bottenvåningarna har stora trädgårdar och man kan välja att lägga till privatpool.

Hus med dubbla väderstreck och korsventilation för att minska behovet av luftkonditionering; aerotermisk teknik, den mest effektiva enligt den etiska byggkoden; vattenskikt för att sänka temperaturen i bostadsområdet samt anlagda grönområden med inhemsk flora.

Dessutom har de flesta bostäderna ett förråd, skoskåp inne i bostäderna och på takterrassen, skåp undertill för tillhörigheter, grill, dusch, kran, handfat, belysning samt el- och TV-uttag.

Nära till olika tjänster

Bostadsområdet ligger intill Torreviejas internationella auditorium och sjukhuset Quirónsalud Torrevieja. Vägkommunikationerna är utmärkta: du har direkt tillgång till N-332, några minuter från motorvägen A-7, och 40 minuter bort med bil ligger flygplatsen Alicante-Elche där du även har tillgång till höghastighetståget AVE i Alicante.

Bostadsområdet har tillgång till ett stort utbud av tjänster i närheten: köpcentret Habaneras, sportcenter, restauranger, affärer, skolor och till och med den största loppmarknaden i området, som äger rum varje fredag.

Stränder och naturparker i Torrevieja

Lagoons Village by TM ligger i en privilegierad naturmiljö mycket nära naturparken Lagunas de La Mata och Laguna Rosa de Torrevieja. Naturområdet Lo Albentosa ligger också i närheten och är perfekt för cykel- och vandringsturer med familj och vänner.

Medelhavet ligger precis vid Lagoons Village by TM. Några minuter bort ligger stranden La Mata och parken Molino del Agua, stranden Cabo Cervera samt vikarna Higuera och La Zorra, som båda är perfekta för paddelsurfing och snorkling.

Bostadsområdet har även mycket bra förbindelser till mer centrala stränder såsom Los Locos, Los Náufragos och Cura samt viken Cala Ferris. Dessutom kan du besöka stränderna i Orihuela Costa såsom Punta Prima, Flamenca, La Glea, La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras och vikarna Capitán och Aguamarina.

Sport och fritid

I Torreviejas hamn kan du utöva vattensporter såsom segling och rodd, och på stränderna i området kan du ägna dig åt SUP, surfing, vattenskoter, flyboarding och parasailing.

Om du gillar sport kan du ta dig till sportanläggningen som ligger nära Lagoons Village by TM. Där finns fotbollsplaner, tennisplaner, padelplaner och gym … Och om du är golfentusiast så hittar du flera golfbanor kring Torrevieja: La Marquesa Golf, Vistabella Golf, La Finca Golf och Villamartín Golf.

Därför bör du köpa en bostad i Lagoons Village by TM

Lagoons Village by TM är vårt stora projekt i Torrevieja som består av lägenheter, bungalows och villor intill havet, lagunerna och alla möjliga tjänster. Sportcentret i bostadsområdet och naturomgivningen gör platsen perfekt för en hälsosam livsstil, sport, fritid och avkoppling.

Välj den bostad som passar just dig bäst i Laguna Rosa. Tveka inte att kontakta vårt säljteam så att du kan få hjälp och information av en fastighetsrådgivare under hela köpprocessen.

Lagoons Village by TM ger dig möjligheten till en alldeles unik bostadsupplevelse bland Torreviejas laguner.

 

Missa inte detta tillfälle att leva ett unikt liv i Lagoons Village by TM. Kontakta oss för mer information!

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.