TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Flamenca Village fas 4. En ny fas i ett prisbelönt projekt i Playa Flamenca

Flamenca Village fas 4. En ny fas i ett prisbelönt projekt i Playa Flamenca

28.01.2023 |  Blog TM  | Aktualności | Ditt nya hem 

Lästid: 2 minuter

Flamenca Village fas 4 är den senaste fasen i detta unika bostadsprojektet i Orihuela Costa och nära stranden i Playa Flamenca. Denna fas har 124 lägenheter om 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och garageplats samt förråd.

Lägenheter med fantastiska gemensamma områden i Playa Flamenca

Flamenca Village fas 4 är pricken över i:et i detta unika bostadsprojekt i Orihuela Costa. Den sista fasen kommer att ha totalt 124 lägenheter om 2 eller 3 sovrum, garageplats och förråd inkluderat i priset. Precis som de andra etapperna, har vi här över 17.000 m2 av gemensamma områden där du kan njuta av installationerna som erbjuder: Flertalet pooler, varav en är uppvärmd, jacuzzis, barnpooler, vattenlekar, poolbar och chill-out.  Fas 4 av Flamenca Village by TM har du naturligtvis också tillgång till gymmet som har en fin utsikt samt bastu.

Projektet ligger i Orihuela Costa, i ett ypperligt läge nära Playa Flamenca stranden och endast 350m från köpcentret La Zenia Boulevard. Det är utan tvekan en perfekt plats där du kan njuta av både hav och all service och nöjesutbud som finns runt i området.

 

Varför välja Flamenca Village?

Konceptet med Flamenca Village är att eftersträva lugnet i naturen för att kunna vila, gå eller och komma bort från den vanliga stressen. Idén att bygga ett vackert bostadsområde med det bästa från en typisk medelhavsstad men att integrera typiska arkitektoniska element i miljön som påminner om centraleuropeiska städer med sina stora parker och gångvägar. Bostaden är tänkt som en plats som omfattar stora grönområden fulla av liv. Fasader med planteringar, stora blomkrukor, stenbågar, kilometerlånga anlagda vägar med inhemsk flora i detta område… Alla element är designade för att ge rytm till helhetens sammansättning, medan växterna tillför färg och fräschhet.

Flamenca VIllage by TM är, ett ekonomiskt och miljömässigt effektivt projekt. Detta var ett av anledningarna till att projektet blev belönat med ”Bästa bostadsprojekt på +20 enheter” vid International Property Awards galan i London. LED-belysning, vattenelement och system för återanvändning av regnvatten för bevattning av trädgårdar i de gemensamma områdena är några exempel.

Dessutom har detta bostadsområde gemensamma utrymmen och möjligheter i sina installationer som är unika i Orihuela Costa och garanterar dig lugn och trevnad. Den har säkerhets och videoövervakningssystem vid alla ingångar, en viktig del för att få en känsla av välbefinnande. Utomhus- och uppvärmda pooler för både vuxna och barn, jacuzzis, parker och ett vattenområde för lekar för barn, damm och dekorativa fontäner, stor central pool med chill out, inglasat gym med panoramautsikt över dammen, träningsrum, finsk bastu … Flamenca Village bjuder in dig till ett mycket bekvämt och enkelt liv.

 

Platser att besöka

På Flamenca Village är det enkelt att ta vara på varje tillfälle och hitta glädje och nöje i varje ögonblick.. Det är att läget som verkligen gör skillnaden: några meter bort har bostaden ett stort antal stränder och vikar där du kan njuta av Medelhavet med stora bokstäverr: Playa Flamenca, Playa La Zenia, Playa Punta Prima, Cala Las Estacas, Cala Capitán… Stränder, både stads och orörda, där du kan hitta ett stort utbud av nöjes och sportaktiviteter som  restauranter, strandbarer, dykklubbar, golfklubbar, friidrottsarenor… Alternativen är otaliga!

Närheten till städer som Torrevieja, Orihuela eller Pilar de la Horadada samt närheten till Alicanteregionens största köpcentrum, La Zenia Boulevard, gör att projektet är perfekt för boende året runt. Dessutom har man två flygplatser, Alicante och Corvera endast 45 minuter med bil.

 

Vill du ha mer information om Flamenca Village? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.