TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group deltar i SIMA, det största fastighetsevenemanget i Europa

TM Real Estate Group deltar i SIMA, det största fastighetsevenemanget i Europa

03.06.2022 |  TM Real Estate Group  | Notas de prensa | Nyheter TM 

Lästid: 2 minuter

Gruppens ordförande, Ángeles Serna, har talat som talare vid SIMAPPRO Forum om fritidshus tillsammans med experter från bostadssektorn. Serna: "Alicante är positionerad som den ledande drivkraften i siffrorna inom bostadsturismsektorn med medborgare av engelsk, tysk och polsk nationalitet"

 

Torrevieja, 27 maj 2022 – TM Real Estate Group är ett ledande företag inom sektorn för boendeturism i Alicante som har deltagit i SIMA, Europas ledande fastighetsevenemang för branschens alla verksamma. Företag, institutioner och andra branschverksamma samlas för att dela sina intryck av aktuella fastighetsnyheter.

 

Under evenemanget deltog Ángeles Serna, företagets ordförande och chef för företagstyrning, i SIMAPRO-forumet om sekundära bostäder. De behandlade bland annat teman såsom investeringsfaktorn i köpbeslutet, de nya motiven och preferenserna, samt betydelsen av fastighetsförvaltningstjänster. Debatten leddes av Ferrán Font, chef för undersökningar på PISOS.COM. Den innehöll även presentationer av José María Esteban, nationell chef för fastighetsmarknadsföring på ORES&BRYAN, Setareh Mohregi, chef för den internationella avdelningen för Costa del Sol på GILMAR CONSULTING INMOBILIARIO och Javier Román, chef för fastighetstillgångar – fastighetschef på DIGLO.

 

Ángeles Serna under SIMAPRO Forum on Secondary Housing

 

Under sitt deltagande i forumet konstaterade Serna att nivåerna för utländska köp är på väg att nå upp till de siffror som gällde före pandemin, ”ett faktum som placerar Spanien som ledande inom boendeturism på den globala marknaden”. Dessutom konstaterade TM:s ordförande att ”fastighetsförvaltningstjänster är mycket efterfrågade. Alla dessa resultat placerar Alicante som det främsta området som driver upp siffrorna inom sektorn för boendeturism med engelska, tyska och polska medborgare”.

 

TM var på så sätt närvarande med en egen monter på evenemanget av stor nationell och internationell betydelse och presenterade hela sitt utbud av fastigheter vid havet på Mallorca, Marbella, Estepona, Alicante, Murcia och Almería.

 

 

Dess epicentrum är Alicante, som sedan 2008 är den ledande provinsen i landet när det gäller sekundära bostäder, med totalt 557 579 sekundära bostäder år 2020.  Enligt uppgifter från INECA, Institutet för ekonomiska studier i provinsen Alicante, innebär dessa siffror att 8,61 % av alla icke-huvudsakliga bostäder i Spanien ligger i provinsen Alicante.

← Avkastning

Dela