TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group investerar 12,5 miljoner euro i Milla de Oro

TM Real Estate Group investerar 12,5 miljoner euro i Milla de Oro

22.05.2023 |  Blog TM  | Corporativo | Notas de prensa 

Lästid: < 1 minut

Projektet är ett exklusivt bostadsområde med 5 fristående villor i det mest uppskattade området i Costa del Sol, Puerto Banús.

 

TM Real Estate Group, ett referensföretag inom bostadsturism från Alicante, som specialiserat sig på att bygga och sälja semesterbostäder vid Medelhavskusten och i Karibien. Nu satsar TM på Costa del Sol-området i Marbella med Absolute Banús by TM, ett exklusivt bostadsområde med fem unika fristående villor, i det mest eftertraktade området i Costa del Sol.

 

TM är medvetna om de nya behoven på marknaden i området, där utbudet av nybyggda fastigheter är begränsat, och de har lanserat detta lyxprojekt i vilket de har investerat 12,5 miljoner euro. De unika villorna ligger 300 meter från stranden och var och en inrymmer 4 sovrum, 6 badrum, en mycket stor källare och olika utomhusområden såsom veranda, solarium med jacuzzi, altan med grill och privat uppvärmd pool.

 

Bostäderna är redan till salu och förväntas levereras under det sista kvartalet år 2024, har företaget informerat. Detta projekt är det definitiva steget i TM:s engagemang för detaljer i byggandet av helt unika bostäder, och de upprätthåller sin position som en ledande utvecklingsgrupp på Costa del Sol, specialiserad på bostadsturism.

 

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.