TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group blir Valencia CF: Main Global Partner och Real Estate Partner

TM Real Estate Group blir Valencia CF: Main Global Partner och Real Estate Partner

Lästid: 2 minuter

Holdingbolaget från Alicante, referensföretag inom sektorn för bostadsturism, hotell och semester, kommer att synas på framsidan av huvudlagets matchtröja

 

Valencia CF meddelar med glädje att de har ingått ett flerårigt avtal med TM Real Estate Group som Main Global Partner och Real Estate Partner från och med början på nästa säsong.

Från den 1 juli 2023 kommer TM Real Estate Group att vara huvudsponsor av Valencia CF och kommer att synas på framsidan av den officiella tröjan för huvudlaget, både dam- och herrlagen VCF Academy, VCF Femenino-laget samt på klubbens träningskläder och fysiska och digitala medier.

Valencia CF är stolt över att vara knutet till varumärket och bära det på bröstet. Valencia-Företaget har under många år visat sitt starka engagemang för idrotten i detta Comunitat genom att stödja klubbar och idrottare från olika idrottsgrenar.

TM Real Estate Group är ett ledande holdingbolag inom sektorn för bostadsturism, hotell och semester och är ett av Spaniens huvudsakliga fastighetsutvecklingsföretag.

Det Alicante-baserade företaget, som har cirka 2 000 anställda, har även andra affärsområden såsom hotell, jordbruk, semesteruthyrning, solcellsenergi och fastighetsmäkleri.

Valencia CF och TM Real Estate Group delar sin entusiasm inför bildandet av denna nya allians.

Layhoon Chan (klubbchef för Valencia CF): ”Vi är mycket glada över att slå följe med ett företag som har så mycket erfarenhet och utveckling som TM Real Estate Group. Vi kan med stolthet meddela att Valencia CF återigen kommer att bära varumärket för ett Valencia-företag på bröstet. Vi delar inte bara många värderingar såsom värnandet av Medelhavslivsstilen, hängivenheten till idrott i vår region och familjepassionen över generationerna, från och med nu delar vi även våra drömmar. Välkomna till Valencia CF”.

Pablo Serna (vd för TM Real Estate Group): ”Som ett företag i Valencia har TM under sin mer än 50-åriga historia visat sitt starka engagemang för att främja valenciansk idrott och de värden den representerar. Dessutom delar Valencia CF och vi en passion för Medelhavet och vi främjar nationellt och internationellt den unika, glada och ansvarsfulla livsstil som kännetecknar oss i Valencia och Spanien. Vi är glada och förväntansfulla över att ansluta oss till denna historiska klubb och några av världens bästa supportrar. Amunt Valencia!”.

 

← Avkastning

Dela