TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM förstärker vikten av hållbar stadsplanering och begreppet hälsosamt leverne i sitt senaste projekt, Riomar Healthy Living

TM förstärker vikten av hållbar stadsplanering och begreppet hälsosamt leverne i sitt senaste projekt, Riomar Healthy Living

16.12.2022 |  TM Real Estate Group  | Notas de prensa | TM Nyheter 

Lästid: 2 minuter

TM Real Estate Group stadsplanering ett steg längre med sitt senaste projekt, Riomar Healthy Living.

 

I provinsen Alicante, mycket nära stranden Mil Palmeras, mellan Campoamor och Torre de la Horadada utmärker sig detta innovativa koncept för servicelägenheter genom att alla tjänster är inriktade på att främja välbefinnande och en aktiv och hälsosam livsstil.

 

 

En av de viktigaste faktorerna som företaget har tagit hänsyn till vid genomförandet är den miljö där den är belägen, ett naturområde med inhemsk vegetation som tillsammans med fördelarna med havet och det goda klimatet i området än en gång framhäver livskvaliteten vid Costa Blanca. Enligt uppgifter från OECD (Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling) kommer Spanien år 2050 att vara det sjunde landet i världen med den högsta förväntade livslängden på 93 år, endast överträffat av Sydkorea, Estland, Irland, Turkiet, Slovenien och Luxemburg. Dessa uppgifter, i kombination med Spaniens geografiska, klimatologiska och gastronomiska förhållanden, har ökat försäljningen från den europeiska marknaden inom sektorn för boendeturism, som under första halvåret har förvärvat 45 000 bostäder i vårt land, med provinsen Alicante som den mest efterfrågade med 15 930 sålda bostäder under samma period.

 

Det här differentierade projektet är bara ett av alla projekt som företaget har utvecklat och som visar på företagets starka engagemang för hållbart byggande. TM fortsätter att fokusera på material med låg förorening i byggprocessen, fasader med hög isoleringsförmåga och billig belysning, installation av ekoeffektiva sanitära anordningar och rörledningar, användning av solpaneler för att generera elektricitet och undvika koldioxidutsläpp, solstrålningsskyddssystem, kors- och dubbelflödesventilation, aerotermisk luftkonditionering och solpaneler; bostadsområden med stora landskapsområden med inhemsk vegetation som kräver mindre vattenförbrukning, system för återanvändning av regn- och gråvatten samt vattenskikt i de gemensamma utrymmena för att sänka temperaturen i byggnaden.

 

Hållbar stadsplanering är en annan aspekt där TM arbetar för att skydda miljön, ett engagemang som återspeglas i projekt som installationen av Smart City-element i Playa de Poniente i Benidorm (Alicante), den miljömässiga återhämtningen av kusten vid Playa de la Entrevista i Pulpí (Almería), Playa de la Cola-projektet i Águilas (Murcia), med skapandet av en anlagd väg längs naturstigar, återbeskogningskampanjen med plantering av mer än 10 000 träd och åtgärder för att skydda havssköldpaddor i Puerto Morelos (Mexiko), där företagets hotelldivision är belägen.

 

Miguel Ángel Quiles Alfosea, försäljnings- och marknadsföringsdirektör på TM Real Estate Group säger följande: ”Utvecklingen av hållbara bygg- och stadsplaneringsprojekt är en av TM Real Estate Group viktigaste strategiska verksamhetslinjer. På så sätt bidrar vi till att skapa samhällen, städer och bostäder som uppfyller miljömässiga och sociala kriterier och ger invånarna en bättre livskvalitet. Vi har tillämpat alla dessa principer i vårt senaste projekt Riomar Healthy Living och vi är övertygade om att våra kunder kommer att känna igen detta.”

← Avkastning

Dela