TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
326 miljoner euro är TM Real Estate Groups investeringsprognos för Benidorm fram till 2030

326 miljoner euro är TM Real Estate Groups investeringsprognos för Benidorm fram till 2030

29.04.2021 |  TM Real Estate Group  | Notas de prensa 

Lästid: 2 minuter

Lanseringen av bostadsområdet Sunset Cliffs i Benidorm är återigen ett uttryck för företagets omfattande satsningar inom området. TM har totalt investerat 166 miljoner euro i detta delprojekt i det övergripande projektet, som TM planerar att investera över 325 miljoner euro i.

 

Madrid, den 29 april 2021 TM Real Estate Group, ett ledande alicantinskt företag inom branschen bostadsturism specialiserat på att bygga och marknadsföra semesterbostäder längs Medelhavskusten, presenterar ett av sina mest ikoniska projekt hittills på Costa Blanca; bostadsområdet Sunset Cliffs.

Detta nya projekt i Benidorm har inneburit en företagsinvestering på 86 miljoner euro och består av två torn som inhyser totalt sett 280 bostäder.  Det första tornet inhyser 122 bostäder på 24 våningsplan och det andra tornet 158 bostäder på 30 våningsplan. Projektet Sunset Cliffs har utformats av arkitekterna Morph Estudio och dess chef César Frias. Projektet är inriktat på att tillvarata den privilegierade omgivningen på bästa sätt med ett ambitiöst och elegant grundkoncept.

 

Arkitekturen hos Sunset Cliffs byggnader – bostadsområdets två stora torn påminner om klipporna som syns ute i havet. Känslan av att bo i bostäderna är som att sväva över eller flyta i själva havet. I och med projektet, visar TM sin banbrytande betydelse för Benidorms skyline och vidareutvecklar andra kända och unika projekt som Sunset Waves och Sunset Drive.

Infografik över bostadsområdet Sunset Cliffs i Benidorm.

Detta projekt är åter igen ett uttryck för TM Real Estate Group starka engagemang på av landets viktigaste turistdestinationer. Trots hälsokrisen och dess omfattande inverkan på staden Benidorm, i synnerhet på  bostadsturismen håller TM ställningarna med två bostadsprojekt (Sunset Waves, som för närvarande är till salu, och det nya Sunset Cliffs) samt andra omfattande infrastruktur- och stadsförbättringsprojekt till förmån för stadens hållbara utveckling. Över 100 företag från skilda branscher och runt 200 personer har deltagit i projektet under år 2020 och är fortfarande verksamma inom det.

År 2018 påbörjade företagets sin verksamhet inom denna växande bransch med sitt största markförvärv i företagets historia  som också innebar den största investering som hittills gjorts i Benidorm på 166 miljoner euro. Detta belopp kommer att öka med tiden och förväntas uppgå till 326 miljoner år 2030.

”TM Real Estate Group har trots COVID-19:s negativa branschpåverkan valt att fortsätta sin verksamhet. Detta beslut har vi fattat med mod och respekt för våra åtaganden gentemot de grupper som berörs av beslutet. Vi har stor tilltro till bostadsturismen som stärkts av den bibehållna önskan vi ser hos många icke-spanjorer att förvärva en fastighet vid den spanska kusten, särskilt vid Medelhavet, trots begränsningar av den fria rörligheten”, försäkrar Pablo Serna, VD för TM Real Estate Group.

 

Erhåll mer information om Sunset Cliffs.

← Avkastning

Dela