TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group utbud av bostäder i Costa Blanca

TM Real Estate Group utbud av bostäder i Costa Blanca

02.02.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 3 minuter

Costa Blanca är en perfekt plats för att njuta av allt som har med Medelhavet att göra. Från norr till söder har Costa Blanca allt du behöver för att bo i ett soligt klimat med fantastisk kultur och mat. TM Real Estate Group erbjuder lägenheter, takvåningar, bungalows, stugor och villor i Benidorm, Busot, Torrevieja och Orihuela Costa. Vi tar en närmare titt på fastigheterna till salu i Costa Blanca.

Lägenheter och takvåningar i Benidorm

Den unika staden Benidorm är, med sin välkända skyline, en av de populäraste orterna för internationella invånare. Det stora kulturella utbudet av fritidsaktiviteter tack vare stränderna, naturen och det fantastiska vädret lockar utländska turister att köpa en bostad här.

50 meter från Poniente-stranden i Benidorm ligger TM Real Estate Groups projekt Sunset Sailors by TM. De två tornen som påminner om två segelbåtar på Medelhavet inrymmer lägenheter med ett, två, tre och fyra rum samt takvåningar med tre rum. Här får du en känsla av att du seglar i ditt eget hem. De gemensamma utrymmen är enastående: pooler, jacuzzier, chill out-zon, panoramagym, coworking-rum, stort sportutrymme och biograf.

Om du gillar golf, naturen och havet så är Eagle Tower by TM det perfekta bostadsområdet för dig. Här hittar du stora lägenheter med ett, två och tre rum samt takvåningar med tre och fyra sovrum, på en privilegierad plats i Benidorm bredvid ”Las Rejas Golf” med utmärkta kommunikationer och endast en kilometer till Poniente-stranden. Här kan du njuta av gemensamma utrymmen med pooler, jacuzzier, panoramagym, lekplats för barn och idrottsplats med cykelparkering.

Stugor till salu i Busot

Busot är en lugn by i provinsen Alicante. Den ligger mitt i naturen vid foten till Sierra de Cabeço d’Or. En naturlig miljö där du kan njuta av såväl berg som hav. Mindre än 10 minuter bort ligger stränderna El Campello och San Juan i Alicante. Dessutom finns det två golf banor här: Club de Golf Bonalba och Alicante Golf.

I hjärtat av denna rofyllda plats har TM Real Estate Group erbjudanden i Los Altos de Alicante 5ª Fase. Här finns stugor med två och tre sovrum. De är stora, ljusa och perfekta för att leva Medelhavslivet. Stugorna har stora trädgårdar med gemensamma utrymmen och gemensam pool, jacuzzi och grönområden. Tanken är att du ska kunna bo här 365 dagar om året.

Lägenheter, bungalows och villor till salu i Torrevieja

I södra Costa Blanca ligger Torrevieja. Denna Medelhavsstad har över 320 soldagar om året, utmärkt livskvalitet, ett stort utbud av kultur och en väletablerad internationell gemenskap. Torrevieja är perfekt beläget mellan Alicante och Murcia. Det är nära till både flygplatser och tågstationer.

Laguna Rosa är den första delen av bostadsprojektet Lagoons Village by TM i Torrevieja. Projektet ligger i en privilegierad naturmiljö mellan naturparken Lagunas de La Mata och Laguna Rosa de Torrevieja. Här erbjuder vi olika typer av bostäder såsom lägenheter, bungalows och villor med ett, två och tre rum. De gemensamma utrymmena är fantastiska: pooler, jacuzzier, lekplats för barn, boulebanor och grönområden.

I området Punta Prima ligger TM Real Estate Groups projekt Ocean Dream by TM. Det ligger intill det skyddade naturområdet Lo Ferris, 300 meter från stranden och 5 minuter från Torrevieja. Bostäderna är lägenheter med två och tre rum. På taket finns gemensamma utrymmen med en underbar 360-graders utsikt, pool, jacuzzi och chill out-zon.

Lägenheter till salu i Orihuela Costa

Orihuela Costa är en favoritplats för internationella besökare som vill spendera längre perioder i området på grund av det magnifika Medelhavsklimatet året runt med de många soltimmarna. Den 15 kilometer långa kusten, stränderna med finkornig, gyllene sand och det stora utbudet av tjänster, såsom restauranger, barer och köpcentrum gör att alla besökare vill bosätta sig här.

Flamenca Village by TM är ett bostadsprojekt i Orihuela Costa, intill Playa Flamenca och endast några meter från köpcentrumet La Zenia Boulevard. I detta projekt finns lägenheter med två och tre rum samt över 17 000 kvadratmeter gemensamma utrymmen. Dessa innehåller pooler, jacuzzier, vattenland för barn, chill out-lounge, gym med panoramautsikt över sjön, träningssal och bastu.

 

Om du är intresserad av att köpa en fastighet i Costa Blanca, kontakta oss så hjälper vi gärna till att välja rätt bostad för dig.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.