TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Balonmano Benidorm byter namn till TM Benidorm med TM Grupo Inmobiliario som huvudsponsor

Balonmano Benidorm byter namn till TM Benidorm med TM Grupo Inmobiliario som huvudsponsor

29.07.2022 |  TM Real Estate Group  | Notas de prensa | Nyheter TM 

Lästid: 2 minuter

TM Real Estate Group förnyar sin sponsring för andra säsongen i rad och förstärker sitt engagemang för klubben och blir dess huvudsponsor. Klubben spelar i ASOBAL-ligan, den högsta kategorin av spansk handboll och tävlar den här säsongen på europeisk nivå i EHF European League.

 

Torrevieja, den 26 juli 2022 – TM Grupo Inmobiliario, ett ledande företag från Alicante inom branschen bostadsturism, specialiserat på konstruktion av semesterbostäder längs Medelhavskusten, är numera Club Balonmano Benidorms huvudsponsor. I och med detta avtal byter klubben namn till TM Benidorm. Detta varumärke kommer att följa klubben genom hela säsongen och i alla dess åtaganden i ASOBAL League, den högsta kategorin inom spansk handboll, och den europeiska tävlingen EHF European League.

Avtalet, som ägde rum i TM Benidorms klubblokaler, förstärker TM Grupo Inmobiliarios engagemang i sporten då det är den enda representanten för Valencias kommun i den högsta ligan inom spansk handboll.

”Det är med glädje som vi på TM Grupo Inmobiliario förnyar vårt stöd för denna fantastiska klubb under en spännande säsong full av utmaningar som att tävla i Europa, vilket kommer att ge vårt varumärke en större räckvidd utöver kontinenten. Dessutom är ett av våra mål när det kommer till företagsansvar att främja idrotten och dess värderingar, vilket TM Benidorm tydligt ger uttryck för”, bekräftar TM:s VD Pablo Serna.

Ordförande för TM Benidorm, Javier Abinzano, ger också sin syn på saken: ”Snart börjar vi en ny säsong full av förväntan då vi deltar i vår nionde liga i ASOBAL och det spanska mästerskapet Copa del Rey. Sist men inte minst återvänder vi till Europa och deltar i EHF European League för andra gången. Jag hoppas att det går bra för oss och att vi kan tävla på topp, så att vi kan komma över förra säsongens tidiga förlust.”

Klubbens ordförande passar på att bedöma denna nya sponsring mycket positivt: ”Vad är väl en bättre start på försäsongen än att lägga till TM Grupo Inmobiliario som huvudsponsor och resesällskap, ett företag som delar våra värden kring kvalitet, ansvar, entreprenörskap, styrka, professionalism och hängivenhet. TM Grupo Inmobiliario har hjälpt oss att komma hit, låtit våra möjligheter och förhoppningar växa, och med målet att gå ännu längre har de vårdat drömmen om att skapa ett mästarlag”.

TM Grupo Inmobiliario lyfter också fram fastighetsgruppens konstanta engagemang för spansk sport, med fem aktiva sponsringar för olika sportklubbar i Valencia och Balearerna:

  • Elche CF (dam och herr)
  • Orihuela CF
  • SC Torrevieja
  • Club Deportivo Felanitx
  • TM Benidorm

 

Om TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario är ett företag från Alicante som grundades 1969 och vars huvudmål är att utveckla projekt inom fastighets-, turism- och hotellsektorn. TM erbjuder framstående tjänster och ger en utmärkt kundupplevelse. Företaget specialiserar sig på konstruktion och fastighetsutveckling av turistbostäder, med mer än 20 000 bostäder i Medelhavsbågen. Företaget investerar även i andra affärsområden relaterade till den huvudsakliga verksamheten: bland annat hotell med över 1 000 rum på Mayarivieran, Mexiko, semesteruthyrning, fastighetsförmedling och jordbruk. Företagets framgång bygger på sex pelare: engagemang, solvens, innovation, ledarskap och ett tydligt fokus på kundservice och resultat. Företaget, tillsammans med sina drygt 1 500 anställda och en expansionsplan på mer än 3 000 bostäder vid kusten mellan 2020 och 2023, planerar att fortsätta vara ett riktmärke inom bostadsturism.

← Avkastning

Dela