TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group och Estepona kommun förnyar sitt avtal för att förhindra utanförskap på bostadsmarknaden fram till 2025

TM Real Estate Group och Estepona kommun förnyar sitt avtal för att förhindra utanförskap på bostadsmarknaden fram till 2025

Lästid: < 1 minut

Fastighetsbolaget kommer tillhandahålla 15 000 euro för betalning av hela eller delar av hyran för utvalda hushåll.

 

TM Real Estate Group, holdingbolaget från Alicante, ledande inom sektorn för bostadsturism, hotell och semesteruthyrning och specialiserat inom konstruktion och marknadsföring av semesterbostäder längs Medelhavskusten och i Karibien, har med Kommunfullmäktige i Estepona, förnyat sitt samarbetsavtal för att fortsätta med projektet som ämnar att förhindra utanförskap på bostadsmarknaden.

Initiativet, som lanserades 2019 och som har hjälpt 12 familjer i Estepona, består av ekonomiska bidrag för hela eller del hyran för de hushåll i kommunen som riskerar utanförskap eller har särskilda behov.

Avtalet undertecknades i dag i kommunhuset och kommer att gälla fram till 2025, då fastighetsbolaget åtar sig att donera 15 000 euro för att bidra till hyran för de utvalda hushållen.

 

”Detta avtal är en del av vår huvudplan för företagsansvar och vår modell för ansvarsfull förvaltning, som en social insats för att underlätta tillgången till bostäder för missgynnade grupper på de platser där vi är verksamma”, bekräftar Ángeles Serna, vd för TM Real Estate Group.

Esteponas borgmästare José María García Urbano välkomnar samarbetet med TM Real Estate Group. Han konstaterar att denna åtgärd ligger i linje med de förvaltningsprogram och sociala program som Estepona genomför för att hjälpa de mest utsatta människorna. Borgmästaren menar att man vill på det här sättet fortsätta bidra till en stad med bättre välbefinnande och livskvalitet.

← Avkastning

Dela