TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Grupo Inmobiliario förnyar för sjunde säsongen i rad sin sponsring av Elche Fotbollklubb

TM Grupo Inmobiliario förnyar för sjunde säsongen i rad sin sponsring av Elche Fotbollklubb

11.07.2022 |  TM Real Estate Group  | Notas de prensa 

Lästid: < 1 minut

Företaget förstärker sitt åtagande med föreningen under den historiska säsongen som markerar dess hundraårsjubileum.

 

Torrevieja, 4 juli 2022.- TM Real Estate Group, ett ledande företag från Alicante inom sektorn för boendeturism, specialiserat på byggnation och lansering av andrahandsboende längs hela Medelhavskusten, förnyar sitt avtal med Elche CF och fortsätter som deras huvudsponsor under säsongen 2022/23.

Efter sponsring i sex säsonger i rad förstärker detta nya avtal ytterligare TM:s engagemang för klubben under denna historiska säsong för Elche CF:s hundraårsjubileum. Avtalet visar att båda organisationerna är fast beslutna att fortsätta med samarbetet under denna oförglömliga säsong för klubben.

 

 

Från TM:s sida betonar man att denna viktiga milstolpe kommer vid en av de bästa tidpunkterna för Elche CF då de för tredje säsongen i rad kommer spela i högsta serien i spansk fotboll, vilket innebär att klubbens sociala och sportmässiga arbete stärks. Parallellt med detta fortsätter ombyggnationen av Martínez Valero-stadion, vilket kommer ge Elche CF en hemmaplan i toppklass.

Pablo Serna uttrycker att: “vi från TM Real Estate Group är mycket nöjda med de värderingar som Elche CF står för och på grund av det vill vi i den högsta serien i spansk fotboll tillsammans fira klubbens 100-årsjubileum under hela den här säsongen som kommer bli historisk, spännande och minnesvärd”.

 

← Avkastning

Dela