TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Vilka av TM Grupo Inmobiliarios fastigheter på Costa del Sol är till salu

Vilka av TM Grupo Inmobiliarios fastigheter på Costa del Sol är till salu

11.04.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 3 minuter

Malagaområdet på Costa del Sol omges av mer än 150 kilometer kust med möjligheten att njuta av sol 325 dagar om året. Företaget TM Grupo Inmobiliario har flera bostäder på Costa del Sol, närmare bestämt i Puerto Banús, i området Atalaya en Guadalmina och i området El Higuerón en Fuengirola. En detaljerad redogörelse av bostäderna som är till salu på Costa del Sol följer nedan.

Hur är det att bo och leva på Costa del Sol

Costa del Sol är ett paradis för de som älskar sol, stränder, närhet till bergsområden samt liv i lyx och mycket mer. Costa del Sol består av mer än 120 stränder och i kombination med det fantastiska klimatet går det att njuta av dem året runt. Klimatet omfattar mer än 325 soldagar om året med en medeltemperatur på 20°C.

Marbella och Puerto Banús är välkända på internationell nivå tack vare sin exklusiva karaktär och en av de mest kända lyxhamnarna i hela världen med modeföretag som Louis Vuitton, Versace, Roberto Cavalli och Gucci … En perfekt plats för de som älskar en exklusiv livsstil.

Eftersom människor från hela världen har kommit för att bo på Costa del Sol erbjuds också utbildning på internationell nivå anpassat för engelsmän, tyskar, fransmän, danskar, svenskar, norrmän osv. Dessutom är flygplatsen Málaga-Costa del Sol (AGP) den största flygplatsen i Andalusien och en av de mest använda flygplatserna i Spanien med anslutningar inom Spanien, till Europa och andra platser i världen.

Det gastronomiska utbudet i området runt Malaga är också en av anledningarna till att besökarna förälskar sig och väljer specialiteter som stekt fisk och tapas. Det breda kulinariska utbudet täcker dock alla smaker med italienska, asiatiska och japanska restauranger osv. och även restauranger med Michelin-stjärnor.

Costa del Sol är en plats för att bo maximalt på alla olika sätt med dess utbud av fritidsaktiviteter, kulinariska äventyr, stränder, omgivande natur, och förutom det många andra olika slags aktiviteter.

Det är lyxigt att bo i Absolute Banús by TM

Absolute Banús by TM är ett exklusivt bostadsprojekt som är beläget i Puerto Banús – i ett av de högst värderade områdena på Costa del Sol – och bara 300 meter från stranden. I området finns familjebostäder med 4 sovrum och 6 badrum fördelade på 3 våningsplan, samt privat pool i trädgården och jacuzzi på solterassen. Alla bostäder ligger i söderläge för att antalet soltimmar ska utnyttjas maximalt under hela året.

Designen och funktionerna som innefattas i dessa villor gör livet hemma unikt varje dag. Villorna är luftkonditionerade genom värmeväxlare, inklusive i privata källaren, designköket innefattar alla hushållsapparater du kan behöva, golvvärme i hela bostaden (utom i källaren), grillplats integrerad eller fristående på uteplatsen, samt förberett för att installera hiss. Om du funderar på att köpa en av dessa villor får du möjlighet att bo i en bekväm och lyxig omgivning i hjärtat av Costa del Sol.

Higuerón Bay Residences by TM med magnifika havsutsikter

Higuerón Bay Residences by TM är beläget i det privilegierade området El Higuerón i Fuengirola, bara 350 meter från stranden El Carvajal. I detta bostadsområde erbjuds lägenheter med 2 eller 3 sovrum samt 2 eller 3 badrum och magnifika havsutsikter. Alla lägenheter inkluderar två garageplatser och förråd. De otroliga allmänna utrymmena innefattar mer än 8 000 kvm med uppvärmd bassäng för vuxna, barnpool, uppvärmd jacuzzi, gym med utrustning, gemensam lokal för arbete, gemensamt wifi, utsiktsplats på 127 kvm och trädgårdsområde med gångvägar. Det finns också en solcellsanläggning som bidrar till hållbarhet och minskar elförbrukningen.

De sista lägenheterna i området Atalaya Emotion by TM i Guadalmina

Atalaya Emotion by TM är beläget i det privilegierade området Atalaya, omgivet av golfbanor och nära till alla serviceinrättningar. I bostadsområdet finns lägenheter med 2 eller 3 sovrum på cirka 5 minuters avstånd till stranden, Puerto Banús och Milla de Oro de Marbella. I Atalaya Emotion by TM kan du njuta av utmärkta gemensamma utrymmen med en bassäng för vuxna, barnpool, jacuzzi, gym, yogaanläggning, boulebana och lekområden för barn.

 

Efterfråga mer information om fastigheterna som är till salu på Costa del Sol.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.