TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Vilket hus ska man köpa på Mallorca via TM Real Estate Group?

Vilket hus ska man köpa på Mallorca via TM Real Estate Group?

16.03.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 2 minuter

Mallorca är den perfekta platsen för alla som älskar stränder och vikar med kristallklart vatten, klippor och underbara panoramautsikter. TM Real Estate Group erbjuder olika typer av bostäder på hela Mallorca, belägna i Sa Coma, Cala Ratjada och Sant Pere. Vi ska titta närmare på de fastigheter som finns till salu på Mallorca.

Därför är det värt att bo på Mallorca

Mallorca är känt för sina spektakulära stränder och vikar med turkost vatten, för sitt UNESCO-klassade världsarv, Tramuntanabergen och de pittoreska byarna. Det är en ö som har allt du behöver för att kunna bo här året runt: ett brett utbud av tjänster och fritidsaktiviteter, en flygplats med nationella och internationella förbindelser och ett fantastiskt klimat hela året.

Med mer än 500 kilometer kustlinje kan du som bor på Mallorca njuta av behagliga temperaturer och soliga dagar varje dag året runt längs öns många olika stränder och vikar. Vi tar en titt på de fastigheter som TM Real Estate Group erbjuder på Mallorca.

La Perla de Sa Coma strandlägenheter från TM

La Perla de Sa Coma by TM ligger på den nordöstra delen av Mallorca, i området Sa Coma i Sant Llorenç des Cardassar. Bara några meter från bostadsområdet ligger strandpromenaden som förbinder Sa Coma-stranden med Cala Millor. Dessutom ligger detta bostadsområde i naturreservatet Punta de n’Amer där det finns vandringsleder.

I den här fantastiska miljön erbjuder La Perla de Sa Coma by TM lägenheter med 2 och 3 sovrum och 2 badrum, söderläge, perfekt för att njuta av solen året runt. Bland de gemensamma utrymmena finns en pool för vuxna och barn, jacuzzi, lekplats, inre grönområde och inre gångvägar.

Villor till salu i Luz de Cala Ratjada by TM

Luz de Cala Ratjada by TM ligger på den östligaste delen av Mallorca, i Cala Ratjada i Capdepera. Det är omgivet av spektakulära vikar och stränder med turkost vatten och ligger bara 600 meter från hamnen i Cala Ratjada. Bara några minuter bort med bil ligger Artà, en av de vackraste och mest historiska byarna på ön.

Detta lyxiga bostadsområde har parhus med 3 sovrum och 3 eller 4 badrum, med stora fönster som släpper in mycket ljus i huset och ger det en känsla av värme. Dessutom har Luz de Cala Ratjada by TM fantastiska gemensamma utrymmen med pool, jacuzzis och ett stort poolområde vid stranden. Alla bostäder har parkeringsplats och förinstallation av laddstation för elfordon.

De senaste villorna till salu i Sant Pere och Font de Sa Cala

I bostadsområdet Essence of Sa Cala by TM på östra Mallorca, är den sista tillgängliga villan med 3 sovrum och 3 badrum samt en stor trädgård och solig uteplats till salu. Dess söderläge i kombination med de stora fönstren ger villan mycket ljus och rymd, samt utsikt över havet och bergen.

Belägen 700 meter från stranden Sa Colonia, i bostadsområdet Sant Pere Collection by TM, finns en sista villa med 3 sovrum och 3 badrum samt en stor trädgård med pool och solig uteplats, så att du kan njuta av Mallorcas behagliga klimat. Denna villa har utrustat kök, kanaliserad luftkonditionering, golvvärme och dusch med hydromassage i det stora badrummet.

Nu känner du till alla fastigheter som är till salu på Mallorca – det här är din möjlighet att bo på Mallorcas kust.

 

Begär mer information om fastigheter till salu på Mallorca.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.