TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group, officiell sponsor av den 20:e filmfestivalen i Alicante

TM Real Estate Group, officiell sponsor av den 20:e filmfestivalen i Alicante

03.04.2023 |  Blog TM  | Corporativo | Notas de prensa 

Lästid: 2 minuter

Nästa upplaga av den internationella filmfestivalen äger rum den 3–10 juni i Alicante. Sponsoravtalet återspeglar det starka engagemanget hos fastighetsbolaget från Alicante för såväl filmkultur som stadens nationella och internationella framtoning.

 

Troget sitt åtagande att främja kultur blir nu TM Real Estate Group, ett referensföretag från Alicante i sektorn för boendeturism som specialiserat sig på att bygga och sälja semesterbostäder längs medelhavskusten och Karibien, officiell sponsor av den 20:e upplagan av den internationella filmfestivalen i Alicante.

 

Vid undertecknandet av avtalet, som tog plats i TM:s huvudkontor i Torrevieja, deltog Pablo Serna, VD för TM Real Estate Group och Vicente Seva, direktör för filmfestivalen i Alicante. Under sammanträdet undertecknade båda parter ett samarbetsavtal för att främja olika gemensamma insatser under festivalen som kommer hållas den 3–10 juni 2023.

 

 

Sponsoravtalet återspeglar fastighetsbolagets starka engagemang för filmkultur och Alicantes internationella framtoning och stöder därmed provinsens mest välkända festival inom denna bransch. Så här säger Pablo Serna, VD för TM Real Estate Group: “Alicante är i dag en av världens viktigaste platser för boendeturism och är en stad som alltid har varit mycket nära kopplad till film. Genom att stödja detta viktiga och omtalade evenemang inom filmvärlden vill vi på TM bidra till att stärka stadens nationella och internationella bild som en av de bästa resmålen i världen.”

 

Vicente Seva, direktör för filmfestivalen i Alicante, tackar TM Real Estate Group för engagemanget: “Ett referensföretag i vår provins som går samman med oss för att fira festivalens 20-årsjubileum och organisera olika aktiveter för att främja vår film och kultur.”

 

Filmfestivalen i Alicante stöds av Diputación Provincial de Alicante, Ayuntamiento de Alicante, Alicante City & Beach, Casa Mediterráneo, Instituto Valenciano de Cultura, À Punt Media och andra samverkande företag

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.