TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Aire Residencial, ett perfekt alternativ för att njuta av Orihuela Costa

Aire Residencial, ett perfekt alternativ för att njuta av Orihuela Costa

29.12.2021 |  TM Real Estate Group  | Actualidad TM | Ditt nya hem 

Lästid: < 1 minut

 

Ett nytt bostadsområde från TM Real Estate Group börjar säljas. Detta är Aire Residencial, ett projekt i Villamartín, Orihuela Costa, som består av 94 lägenheter i ett lugnt läge omgivet av golfbanor.

 

Ditt nya hem i Villamartín, Orihuela Costa

Dess läge i Villamartín, Orihuela Costa, mindre än 8 minuter från stranden gör att du kan njuta av Medelhavet och alla de tjänster som behövs för det dagliga livet.

 

Vad är Aire Residencial?

Aire Residencial är ett projekt med totalt 94 bostäder, fördelade på trevåningshus med lägenheter med 2 och 3 sovrum och 1 eller 2 badrum, alla med trädgårdar, stora terrasser eller solterrass.
Dessutom finns det utmärkta gemensamma områden med 2 pooler, 1 jacuzzi och 2 lekplatser för boule.

 

Varför välja Aire Residencial

Aire Residencial ger dig möjlighet att välja den bostad som bäst passar dina behov. Här finns lägenheter på bottenvåningen med egen trädgård, lägenheter på första, andra och tredje våningen med stora terrasser och takvåningar med solterrass.
Om du är en golfentusiast kan du dessutom njuta av sporten året runt tack vare bostadsområdets läge, som är omgivet av golfbanor.

 

Möjlighet till personlig anpassning

Om du vill att vi ska överlåta din lägenhet möblerad och utrustad erbjuder TM Real Estate Group två typer av möbleringspaket: AKTUAL eller LGANCE.

 

Be om mer information om Aire Residencial

← Avkastning

Dela