TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Bli kär i ditt nya vackra hem i Allure of Sant Jordi by TM

Bli kär i ditt nya vackra hem i Allure of Sant Jordi by TM

06.04.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 3 minuter

Bostadsområdet Allure of Sant Jordi by TM ligger i den pittoreska byn Colonia de Sant Jordi, intill Salinas de S'Avall och stränderna Els Estanys och Es Trenc. Lägenheter, takvåningar och etagevåningar, med trädgård, terrass eller solterass samt 2 eller 3 sovrum, bara 100 meter från Medelhavet.

 

Lägenheter, takvåningar och etagevåningar med 2 eller 3 sovrum i Colonia de Sant Jordi

Allure of Sant Jordi by TM anlades i denna fascinerande by för att smälta in i omgivningarna med en unik arkitektonisk design i vita och bruna toner, bara 100 meter från Medelhavet och 300 meter ifrån de ikoniska stränderna Els Estanys och Es Trenc.

Bostadsområdet består av 28 bostäder indelade i 2 faser: lägenheter med trädgård eller lägenheter på första våningen med stor terrass, takvåningar med solterass, etagevåningar med takvåning och solterass samt etagevåningar med trädgård.

Alla bostäder är mycket ljusa med stora fönster – och perfekt korsventilation – för att maximalt kunna njuta av soltimmarna och det naturliga ljuset. Alla bostäder har parkeringsplats och förråd.

Varför välja Allure of Sant Jordi by TM

Allure of Sant Jordi by TM är den perfekta platsen för ditt nya liv i Colonia de Sant Jordi. Detta projekt innebär också att ni kan bo och njuta av medelhavsklimatet tack vare de underbara gemensamma utrymmena för ägare i fas 1, som inkluderar en pool, jacuzzi, solstolar, strandpool och inramade gångvägar inne i själva bostadsområdet.

För ägarna i fas 2 kan lägenheterna med trädgård ha en egen privat pool och etagevåningarna med takvåning kan ha en jacuzzi eller en individuell panoramapool på solterassen.

Alla fastigheter har bästa möjliga exteriör och interiör med bland annat öppet kök mot vardagsrummet, bänkskivor av kvarts, luftkonditionering, elektrisk golvvärme i badrummen och motoriserade persienner. Allt är utformat för att vara bekvämt och för att ni ska känna er väl tillrätta från första stund ni flyttar in i ert nya hem.

Colonia de Sant Jordi, en av de charmigaste byarna på Mallorca

Colonia de Sant Jordi är en av de mest pittoreska byarna på södra Mallorca. Förr i tiden var byn känd för sin fisketradition och sina saltgruvor: Salinas de S’Avall, som är speciellt vackra för sin karakteristiska rosa färg och bland de äldsta saltgruvorna i världen.

Denna charmiga mallorkinska by har en strandpromenad som löper längs Colonia de Sant Jordis kustlinje och en hamn där ni kan hyra er egen båt. Med båt kan ni njuta av Mallorcas kristallklara turkosa vatten och göra en utflykt till ön Cabrera för att lära känna dess nationalpark som sträcker sig över både land och hav.

Colonia de Sant Jordi har ett brett utbud av service och fritidsaktiviteter: restauranger, barer, flera stormarknader, en skola, biluthyrning och en marknad varje vecka med mat, blommor, kläder och hantverk.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Allure of Sant Jordi by TM, väldigt nära stränder och naturomgivningar

Bostadsområdet Allure of Sant Jordi by TM ligger bara 100 meter från Medelhavet. Es Marques-viken och Sa Bassa des Cabots-viken ligger bara 200 meter bort. Och bara 300 meter från anläggningen finns de symboliska stränderna Els Estanys och Es Trenc, båda kända för sitt kristallklara turkosa vatten och sina vita sandstränder, intill naturparken Es Trenc – Salobrar.

Es Trenc-stranden är mer än 2 kilometer lång strand med tallskogar, sanddyner och salta våtmarker i bakgrunden i en skyddad naturmiljö. Om du vill veta vilka stränder och vikar du bör passa på att besöka på Mallorca så kan du läsa den här artikeln.

Och om du gillar golf finns det flera golfbanor cirka 25 kilometer från Colonia de Sant Jordi: Vall D’Or, Maioris och Son Antem är perfekta för att spela golf.

Allure of Sant Jordi by TM ligger på en plats där det är lätt att bli förälskad i de vackra solnedgångarna med Salinas de S’Avall, Medelhavets blå toner och ön Cabrera vid horisonten.

 

Förälska dig i livet vid Medelhavet och Allure of Sant Jordi by TM. Kontakta oss nu för mer information!

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.