TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Mar Holidays: garanterad avkastning för ägare av TM-fastigheter

Mar Holidays: garanterad avkastning för ägare av TM-fastigheter

04.09.2023 |  Blog TM  | Din semester 

Lästid: 2 minuter

Mar Holidays är semesteravdelningen på TM Real Estate Group. Den ansvarar för förvaltningen av TM:s högkvalitativa turistboenden med utmärkt läge, service och havsutsikt. Ägare av TM-fastigheter har tillgång till denna tjänst och kan därigenom maximera avkastningen på sin investering.

 

Mar Holidays gör det möjligt för TM-kunder att få avkastning på sina bostäder genom att hyra ut under tiden de inte bor i dem. Dessutom tar Mar Holidays hand om skötseln och underhållet av fastigheterna.

Fördelar med semesteruthyrning för ägare av TM-bostäder

Som ägare av en TM-bostad har du möjlighet att få avkastning på fastigheten genom semesteruthyrning tack vare Mar Holidays. Om du planerar att vara borta från ditt TM-hem under längre tid och är intresserad av att tjäna extra pengar, kan du få avkastning på bostaden genom semesteruthyrning.

På så sätt slipper du pappersarbetet med att hyra ut bostaden själv. Mar Holidays tar fram hyreskontraktet direkt och undertecknar på uppdrag av ägaren. Det underlättar för personer som har en TM-bostad i Spanien och bor i ett annat land, och därför inte kan hantera bostadsuthyrningen fysiskt varje gång en bokning kommer in.

Vilka andra fördelar får TM-ägare när de hyr ut med Mar Holidays?

  • Mindre pappersarbete och byråkrati.
  • Städ- och underhållstjänster.
  • Trädgårds- och poolskötsel.
  • Avkastning på bostadsinvestering genom semesteruthyrning.

Detta koncept låter kunden både äga en TM-fastighet och maximera sin investering genom att hyra ut sitt boende som om det vore ett hotell.

På vilka platser kan turister hyra TM-bostäder?

Mar Holidays tjänster erbjuder turister deras drömsemester i kvalitetsbostäder längs Medelhavskusten. Tusentals kunder bokar år efter år sin semester i bostäder med fantastiska gemensamma utrymmen.

Mar Holidays hanterar redan bostäder nära Medelhavet i Marbella, Mijas och Puerto Banús i Costa del Sol, Mar de Pulpí i Costa de Almería samt Benidorm, Torrevieja, Orihuela Costa och Santa Pola i Costa Blanca.

De mest eftertraktade orterna för kunder är Benidorm med bostadsområdena Sunset Drive, Sunset Waves och Sunset Cliffs; Arenales del Sol med bostadsområdena Infinity View och Ocean View samt Orihuela Costa med bostadsområdena Flamenca Village och Sea Senses.

Kort sagt sköter Mar Holidays uthyrningen så att ägaren av TM-fastigheten inte behöver bekymra sig. Dessutom säkerställer de att fastigheten genererar inkomst i processen.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.