TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Resmål för dig som vill tillbringa sommarsemestern vid Medelhavet

Resmål för dig som vill tillbringa sommarsemestern vid Medelhavet

05.06.2023 |  Blog TM  | Din semester 

Lästid: 2 minuter

Funderar du på vart du ska åka nästa sommarsemester längs Medelhavskusten? Tjänsten Mar Holidays hjälper dig hitta den perfekta lägenheten att tillbringa sommarsemestern i och njuta av solen.

Båtturer, semester på stranden, solnedgångar över medelhavet och kvällssol när du njuter av maten på spanska uteserveringar. Allt detta och mycket mer kan du uppleva på din nästa semester.

För att hitta boende på de bästa platserna längs spanska Medelhavskusten står Mar Holidays till din tjänst, ett team av proffs som hjälper kunder som söker högkvalitativt semesterboende med skräddarsydd service.

Semestertjänsten erbjuder ett brett utbud av turistboenden av hög kvalitet på exceptionella platser längs Medelhavskusten i Spanien.

Semester i Costa del Sol

Den drömlika charmen i Costa del Sol gör att du kan njuta av en idyllisk semester i Marbella och Puerto Banús. Besökare kan bo de i moderna, eleganta lägenheter som är tillgängliga genom tjänsten Mar Holidays. Dessutom kan du spela golf, åka på båtturer och shoppa i Milla de Oro.

Semester i Costa de Almería

I det lilla paradiset San Juan de los Terreros hittar du Mar de Pulpí. En Medelhavsby på förta parkett vid stranden i en miljö där hav, berg och gastronomi lever tillsammans i harmoni. Det finns ett brett utbud av bostäder med terrass eller egen trädgård såväl som pool och jacuzzi i bostadsområdet.

Semester i Costa Blanca

Mer än 200 km kustlinje med häpnadsväckande stränder och vikar finns att upptäcka i både norr och söder. Det är vad du kan förvänta dig i Costa Blanca. Som om det inte vore nog finns ett brett utbud av turistaktiviteter med naturparker, marinor, restauranger, barer och kulturevenemang nära till hands.

Semester i Benidorm

Drömmer du om att vakna varje morgon med en oförglömlig havsutsikt? Det finns ett brett utbud av boenden i Benidorm med havsutsikt och fantastiska gemensamma utrymmen såsom pooler och jacuzzis när du vill ta ett dopp. Benidorms Skyline med dess skyskrapor är som det perfekta vykortet tillsammans med variationen av temaparkerna för alla målgrupper.

Semester i Torrevieja

Besök den rosa lagunen och salinerna i Torrevieja, stränderna eller kom till Certamen Internacional de Habaneras y Polifonía de Torrevieja som firas på sommaren i denna kulturella och traditionella fiskeby. Lägenheterna vid stranden har otroliga gemensamma utrymmen med pooler, jacuzzis och chill out-område.

Semester i Orihuela Costa

Stränderna och vikarna i Orihuela Costa är perfekta för olika vattenaktiviteter. Utbudet är mycket brett: lägenheter vid stranden, bostadsområden inriktade på familjer, boenden bara några meter från Costa Blancas bästa golfbanor. Välj den perfekta platsen för dig!

Semester i Arenales del Sol

Stränderna i Santa Pola, ön Tabarca, salinerna i Santa Pola, slottet Castillo de Santa Bárbara och de otaliga restaurangerna för alla möjliga smaker gör Alicanteprovinsen till ett drömresmål för semestern. Upptäck utbudet av tillgängliga boenden i Arenales de Sol och koppla av i sommar.

Tveka inte utan boka sommarsemester till ditt perfekta resmål vid Medelhavet på Mar Holidays hemsida.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.