TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Det har aldrig varit enklare att köpa en TM-bostad

Det har aldrig varit enklare att köpa en TM-bostad

10.03.2022 |  Blog TM  | Nyheter TM 

Lästid: < 1 minut

 

Som det står i rubriken har det aldrig varit så enkelt att köpa en TM-bostad, och vi har gjort en ny tjänst tillgänglig för dig så att du kan köpa din bostad snabbt och enkelt via vår webbplats.

Du kan göra köpet utan att lämna webbplatsen, självständigt, och om du har några funderingar under processen kan du prata live med våra kommersiella rådgivare via webbchatten. Det snabbaste, enklaste och säkraste sättet att se till att huset du älskar är för dig, utan att behöva vänta på ett möte.

 

Vill du veta hur? Det är väldigt enkelt!

Steg 1: Välj den typ av bostad du vill ha.

Steg 2: När du har valt bostadstyp är det dags att välja din bostad.

Steg 3: Klicka på knappen Reservera.

Steg 4: När du klickar på knappen Reservera visas ett formulär som du måste fylla i med alla dina uppgifter. Du är nästan klar!

Steg 5: Det här steget behöver bara göras om du vill köpa din möbelutrustning av oss. Du har olika alternativ, och om du hittar ditt eget, lägg till det i din reservation.

Steg 6: Sista steget … Reservera ditt nya hem!

 

Så enkelt – bara 6 steg skiljer dig från ditt nya hem, vad väntar du på? Kom ihåg att vårt försäljningsteam står till förfogande för att hjälpa och ge dig råd under hela processen tills du flyttar in i ditt framtida hem.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.