TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Fastighetsförsäljning på Costa de Almería med TM Real Estate Group

Fastighetsförsäljning på Costa de Almería med TM Real Estate Group

21.02.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 2 minuter

Costa de Almería är ett paradis för den som älskar havet, solen och det goda livet. TM Real Estate Group har en egen Medelhavsby i San Juan de los Terreros, Mar de Pulpí, en idyllisk plats där du kan leva ditt liv till fullo vid Medelhavet. Låt oss titta närmare på fastigheterna som är till salu i Mar de Pulpí, Costa de Almería.

 

Därför är det värt att köpa ett hus i Mar de Pulpí

På Costa de Almería kan du paddla kajak, paddelsurfa eller snorkla, du kan njuta av underverk som Arrecife de las Sirenas (Sjöjungfrurnas rev), geoden i Pulpí eller Playa de los Muertos (de dödas strand), och du kan besöka temaparker som Oasys MiniHollywood i Tabernas-öknen; alla dessa turistattraktioner, och mycket mer, finns på Costa de Almería.

Med mer än 3 300 soltimmar om året är Almería den perfekta provinsen i Spanien om du vill njuta av fint väder året runt. Mar de Pulpí ligger i San Juan de los Terreros, Medelhavsbyn där du kan uppleva fusionen av sol och hav.

Mar de Pulpí har allt du behöver för ett fridfullt liv och med många tjänster till hands: ett köpcentrum med snabbköp, restauranger, butiker och ett sportcenter. Enn 70 000 kvadratmeter stor kustpark binder samman olika tematrädgårdar i bostadsområdena med stränderna La Entrevista och Los Nardos.

Låt oss se titta närmare på fastigheterna som är till salu i Mar de Pulpí.

Lägenheter till salu i ”Los Narcisos”, fas 7 av Mar de Pulpí

Los Narcisos är fas 7 av Mar de Pulpí, som utmärker sig för sitt ostörda läge på bara 600 meters promenadavstånd från stranden. Det finns många olika lägenheter att välja på, för alla smaker: 1 sovrum och 1 badrum, 2 sovrum och 1 eller 2 badrum samt 3 sovrum och 2 badrum. Bostäderna på bottenvåningen har privat trädgård, de på första våningen har en stor terrass och de på andra våningen har en spektakulär privat solterrass. På de gemensamma utrymmena finns trädgårdar, gemensamma bassänger, jacuzzier och barnområden för bad och sol.

Hus till salu i ”Las Amapolas”, fas 8 av Mar de Pulpí

Las Amapolas, fas 8 av Mar de Pulpí, ligger vid stranden i Los Nardos och La Entrevista. Lägenheterna vid havet har 2 sovrum, med 1 eller 2 badrum samt lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum. På de imponerande gemensamma utrymmena finns bassänger för vuxna och barn, jacuzzier, bassängområden, lekplatser, ett centralt torg, olika konstgjorda sjöar och anlagda grönområden. Las Amapolas utmärker sig för de lugna och fridfulla gångvägarna inne i bostadsområdet, med omfattande inhemsk vegetation och konstgjorda vattenområden.

”Villas II” i Mar de Pulpí

Villas II i Mar de Pulpí ligger mindre än 400 meter från Medelhavet och är ett bostadsområde med 10 parhus i Medelhavsstil. Du kan välja mellan 2 sovrum och 2 badrum med eller utan solterrass eller alternativet med ytterligare ett rum, 3 sovrum och 2 badrum med solterrass. Dessutom har alla villor en stor tomt med möjlighet till privat bassäng.

Senaste fastigheterna till salu i ”Linara”, fas 6 av Mar de Pulpí

Fas 6 av Mar de Pulpí är Linara, med de sista lediga fastigheterna med allt du behöver för att flytta in. Dessa lägenheter har 2 sovrum och 2 badrum samt 3 sovrum och 2 badrum, närmast stranden. De gemensamma utrymmena omfattar bassänger för vuxna och barn, jacuzzier, ett område med naturgräs, invändiga gångvägar med inhemsk vegetation och en bäck som rinner ut i en liten sjö.

En spektakulär plats där du kan förälska dig i havet och Almerías berg med mer än 325 soldagar om året.

 

Beställ mer information om bostäderna till salu i Mar de Pulpí.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.