TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM lanserar ”Lagoons Village by TM”, ett stort bostadsprojekt i Torrevieja som företaget kommer att investera 375 miljoner euro i.

TM lanserar ”Lagoons Village by TM”, ett stort bostadsprojekt i Torrevieja som företaget kommer att investera 375 miljoner euro i.

12.01.2024 |  Blog TM  | Corporativo | Notas de prensa | TM Nyheter 

Lästid: 2 minuter

Lagoons Village by TM är ett av de viktigaste och mest utmärkande projekten som holding-bolaget från Alicante har i Torrevieja. TM räknar med att investera 375 miljoner euro i konstruktionen av 1 800 bostäder i sin så kallade Plan Parcial de La Hoya.

 

TM Real Estate Group, ett holding-bolag från Alicante och referensföretag inom sektorn för bostadsturism, hotell och ansvarsfull semester, som är specialiserat på konstruktion och marknadsföring av semesterbostäder längs Medelhavskusten och Karibien, presenterar Lagoons Village by TM, ett stort bostadsprojekt i Torrevieja som företaget investerar 375 miljoner euro i för att bygga 1 800 bostäder.

Lagoons Village by TM utgör 264 000 m2 och ligger mellan Laguna Rosa och Laguna Salada de la Mata i Torrevieja. Projektet kommer att utvecklas i 11 faser och inrymma gemensamma utrymmen som stora anlagda grönområden, pooler, jacuzzis, dekorativa sjöar och gator. Företaget kommer dessutom att anlägga nya vägar och tillfarter, breda avenyer och grönområden i den så kallade Plan Parcial de La Hoya. Därtill kommer ett sportcenter att byggas för bostadsägarna, som kommer att vara utrustat med bland annat en uppvärmd pool, inomhus- och utomhusgym, idrottsplaner, spa, skönhets- och fysioterapirum med mera.

 

Villas pareadas Laguna Rosa TM

 

Det utmärkta läget för TM:s nya projekt – intill Torreviejas internationella auditorium, 400 meter från Quirón-sjukhuset och med ett sort utbud av restauranger, fritidsaktiviteter, skolor, gågator och stränder i närområdet – samt storleken på bostadsområdet gör Lagoons Village by TM till ett av de mest utmärkande projekten i företagets historia.

”Torrevieja är för närvarande en referens inom sektorn för bostadsturism på både nationell och internationell nivå. Vårt projekt kommer att förstärka denna position genom att lansera en av de viktigaste stadsutvecklingarna i Spanien. Vi är helt och hållet övertygade om att vår framgång med Lagoons by TM kommer att stärka den ekonomiska och sociala utvecklingen i området och stärka vårt ledarskap inom bostadsturism”, säger Pablo Serna, vd för TM Real Estate Group.

Apartamentos Laguna Rosa TM

 

Laguna Rosa, den första utvecklingen i Lagoons Village by TM

I den första fasen, som heter Laguna Rosa, investerar fastighetsbolaget över 63 miljoner euro för att fortsätta sin utveckling och expansion i Torrevieja och främja bostadsturismen i Costa Blanca.

Laguna Rosa kommer att bestå av ett stort utbud av olika typer av bostäder såsom lägenheter, bungalows och hus. Alla har stora utomhusytor och gemensamma utrymmen på 15 200 kvadratmeter. Dessutom kommer bostadsområdet att ha utmärkta kommunikationer tack vare vägen N-332 och den framtida breddningen av CV-95 samt ett stort utbud av tjänster med Medelhavet i bakgrunden. Dessa bostäder är redan till salu med planerad leverans i juli 2025.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.