TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Happy Homes – tjänsten för din TM-bostad

Happy Homes – tjänsten för din TM-bostad

07.07.2023 |  Blog TM  | Din semester 

Lästid: 2 minuter

Vi på TM Real Estate Group strävar efter att ge dig den bästa möjliga kundservicen. Av den anledningen har ägare av TM-fastigheter exklusiv möjlighet att beställa Happy Homes-tjänsten.

 

TM erbjuder dig ett allomfattande svar på dina behov, som till exempel uthyrning av din bostad och bokning av semesterresor för dina vänner och familj. Du har tillgång till olika tjänster rörande din TM-bostad, såsom nyckelhantering, städning och underhåll av hemmet samt skötsel av trädgårdar och pooler.

Med tjänsten Happy Homes vill vi att våra kunder alltid ska känna sig trygga och omhändertagna, särskilt när de inte befinner sig i sina lägenheter. Vårt efterförsäljningsteam erbjuder en mängd olika tjänster anpassade efter dina behov.

Nyckelhantering

Om du nyligen har köpt en TM-lägenhet kan du utnyttja vår kostnadsfria nyckelhanteringstjänst i ett år. På så sätt kan du få dina nycklar på ett ögonblick och hanteringen går snabbare om du skulle ha någon form av incident. Om du redan är TM-fastighetsägare och ännu inte har fått tillgång till detta kan du höra av dig till vår kundservice och be om tjänsten.

Städtjänst

Om du ska vara borta ett tag behöver du inte oroa dig – ditt TM-hem kommer att vara skinande rent när du kommer tillbaka. Du kan beställa städtjänsten från vårt team och på så sätt kommer du hem till ett perfekt hem redan första dagen på semestern. Vi vill att det enda du ska behöva tänka på är att koppla av!

Trädgårds- och poolskötsel

Är du orolig för underhållet av din trädgård eller pool? Med vår professionella trädgårdsservice ser dina växter lika vackra och välskötta ut som de gjorde dag ett. Och om du har en pool sköter vi underhållet av den under hela året så att du kan ta första doppet på semestern bekymmersfritt.

Underhåll av fastigheten

Det är enklare än någonsin att hålla ditt hem i gott skick med vår Happy Homes-tjänst. Vi tar hand om din bostad när du är bortrest så att du kan känna dig lugn och trygg. Vårt team utför regelbundna kontroller för att säkerställa att ditt hem alltid är i perfekt skick.

För att beställa denna tjänst eller för att ställa frågor till vårt kundserviceteam om du har några funderingar, hittar du en lista över våra kundservicekontor (SAC) nedan:

  • SAC-kontor The Style by TM
  • SAC-kontor Aire Residencial
  • SAC-kontor Mar de Pulpí
  • SAC-kontor Costa del Sol
  • SAC-kontor Flamenca Village
  • SAC-kontor Benidorm
  • SAC-kontor SIDI
  • SAC-kontor Arenales del Sol

Vi vill att du ska få heltäckande lösningar baserade på dina behov, även efter att du har fått nycklarna till ditt nya hem. Vi tillhandahåller alla dessa tjänster från våra SAC-kontor i samarbete med Mar Holidays, ett företag som ingår i gruppen, specialiserat på semesteruthyrning och bostadsrelaterade tjänster.

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.