TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Vad du behöver för att förverkliga din dröm om att bo vid havet

Vad du behöver för att förverkliga din dröm om att bo vid havet

24.02.2021 |  Blog TM  | Nyheter TM 

Lästid: 2 minuter

 

Den 24 februari startade vi en ny serie webbinarier under namnet ”Living in Spain”.  Fem seminarier i webbinarformat där deltagarna kan få intressant information från experter som är relevant för de som vill göra Medelhavet till sitt nya hem.  Seminarier är gratis och finns på fyra språk: franska, tyska, polska och svenska. Om du är intresserad av att delta är det bara att kontakta oss för att reservera din plats. Vi berättar alla detaljer nedan.

 

Det bästa sättet att gå vidare och ta stegen mot ditt nya liv på stranden

Talarna vid de olika seminarierna i ”Living in Spain” förklarar en rad frågor som är av intresse för framtida köpare. De diskuterar bland annat de ställen och den rika miljön som omger alla TM Real Estate Groups fastigheter, hållbart byggande, investeringsalternativ, juridiska aspekter att ta hänsyn till när man köper en fastighet i Spanien, samt analys och personlig undersökning av den fastighet som bäst passar deltagarens önskemål.

 

Seminarier i seminarieserien ”Living in Spain”.

 

  • Seminarium 1 – Investeringar (24 och 25 februari)

Hur man tar reda på de bästa områdena att investera i Spanien, vilken typ av fastighet som är mest intressant och alla detaljer för att få bästa möjliga avkastning på sin investering.

 

  • Seminarium 2 – Inköpsprocessen (2 och 3 mars)

En advokatbyrå specialiserad på fastighetsrätt förklarar alla aspekter man måste ta hänsyn till när man köper en fastighet i Spanien och löser alla tvivel för framtida köpare. Anmälan öppen, registrera dig nu. Begränsat antal platser

 

  • Seminarium 3 – Hållbarhet och bostäder (17 mars)

De senaste trenderna inom hållbart byggande och hur TM anpassar sina bostäder till dem.

 

  • Seminarium 4 – Inflyttning och distansarbete (30 mars)

Spanien är hemvist för några av världens mest uppskattade städer för utlandsboende. Hur man väljer den perfekta platsen genom att bedöma dess infrastruktur och anpassning till distansarbete.

 

  • Seminarium 5 – Workshop om spansk matlagning (15 april)

Vi tittar närmare på den rika spanska gastronomin och introducerar deltagarna till några av de mest populära recepten.

 

Låter det intressant? Om du känner till någon familjemedlem eller vän som skulle kunna ha nytta av det, dela gärna med dig av denna information och uppmuntra dem att registrera sig.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.