TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario

Residencial Gala: Din TM-bostad med all service inkluderad

Spread the love

TM Grupo Inmobiliarios nya bostadskomplex i Villamartín, Orihuela Costa, har nu blivit verklighet. Residencial Gala har utformats för att maximalt utnyttja ytan och ge integritet till bostäderna, man erbjuder, dessutom, något som är unikt i området: ägarna får gratis service under ett år, något som ger dem fullständig livskvalitet och ingen tid behöver spillas på bekymmer. Vill du veta varför Residencial Gala är speciellt?

Stora ytor att njuta av integriteten på

Beläget i Villamartín, har Residencial Gala områdets fina klimat och privilegiet med det lugna men vitala läget. Bostädernas stora terrasser har stora mellanrum sinsemellan för att ge dem total integritet som blir påtagligare tack vara den kubiska avantgardestrukturen. Panoramafönstret som vetter mot horisonten i Orihuela Costa ger en känsla av lugn som uppskattas vid dagens början och slut. Utsikten från varje bostad blir fullständig med den naturliga föreställning som trädgårdsområdena utgör i de gemensamma utrymmena på mer än 4 000 m2 som Residencial Gala.har.

Exceptionella installationer för hela familjen

Det som Residencial Gala mest utmärker sig för är dess kompletta installationer där din familj kan vara och uppleva oförglömliga ögonblick. Ta ett uppfriskande dopp i poolen och koppla av i någon av de två uppvärmda jacuzzierna för att koppla bort stress och rutin. Om du vill spela något med familjen så kan du ta en boule-match på någon av områdets två banor. Om du istället föredrar att sträcka ut dig i gräset för en stunds avkoppling i medelhavsbrisen så kan du göra det utan att oroa dig för barnen som under tiden leker på lekplatsen med rutschkanor, gungor och sin egen pool. Att andas livskvalitet är det vanliga på Residencial Gala.

Bostäder som gör livet lättare

Bostädernas utrustning på Residencial Gala är tänkt att utnyttja ytan och främja organisationen i din bostad. Alla bostäderna har ett förråd för att det ska vara enklare att förvara saker och på så vis får din familj mer utrymme att vara på. Dessutom har köket ett galleri som ger mer utrymme, minskar ljud från andra rum samt ger en känsla av ordning när du hänger dig åt den kulinariska konsten. En parkeringsplats för din bil är inkluderad i bostadspriset och sätter pricken över i när du köper en bostad i detta område som är tänkt att vara tillräckligt rymligt.

En bostad anpassad till alla behov och plånböcker

De rymliga lägenheterna i Residencial Gala kan ha 2 sovrum med 1 eller 2 badrum och 3 sovrum med 2 badrum. Välj den som passar din familj bäst enligt budget och behov. Välj det läge du tycker mest om, söder, öst eller väst och njut av ljuset under dagen. Lägenheterna i bottenplan har terrass och en trädgård framtill. Att ha en bostad på översta våningen innebär inte bara att ha en stor terrass utan också en solterrass med förinstallation för jacuzzi, grill, dusch och el- och TV-uttag. Invändigt har alla bostäder installerad luftkonditionering, samt värmeslingor i badrumsgolven. Om du vill ha ännu mer och önskar personlighetsanpassa din bostad, gör vi också detta enligt dina önskemål på Residencial Gala.

Gör din dröm fullständig med ett års gratis service

TM Grupo Inmobiliario vill erbjuda dig något unikt med Residencial Gala, därför ger vi dig ett servicepaket för ett år när du köper din bostad i komplexet. Vill du veta hur ditt liv kommer förbättras?

1.  Sjukförsäkring


Dra nytta av fördelarna med en privat sjukförsäkring. Paketet vi inkluderar täcker läkarbesök i hemmet, ambulanstransport och tillgång till förebyggande program. För du vet vad som är viktigt, ta hand om din hälsa!

2. Hemförsäkring och tjänsten för nyckelförvaring


Din bostad är en del av dig, sov lugnt i alla lägen också när du inte befinner dig i din nya bostad på Residencial Gala. Det fullständiga hemförsäkringspaketet vi erbjuder skyddar ditt hem och alla dina tillhörigheter. Känn dig alltid lugn!


För att du ska få den semester du är värd, 0 % stress och 100 % lugn och bekvämlighet. Och njut!

3. Larmsystem


Förebygga är bättre än att bota… Föreställ dig att ha ett säkerhetssystem som möjliggör att du kan övervaka ditt hem dygnet runt från din mobiltelefon. Med inköpet av en bostad på Residencial Gala får du ett larmsystem gratis under ett år: Inför varje onormal situation, finns en kamera monterad på ett diskret ställe som håller dig informerad om allt som händer i din bostad samt larmar utryckningspersonal direkt om det skulle behövas. Ägna du dig åt att koppla av.

4. Ta en avstickare till Mar de Pulpi med stora rabatter på flyget


en drömsemester på en så spektakulär plats som Almerías kust: Bara för att du köper din bostad på Residencial Gala får du en vistelse på två nätter på Mar de Pulpí med all tillgång till pooler, jacuzzis, finsk bastu, turkiskt bad och flertalet idrottsanläggningar.


Dessutom får du ett presentkort med ett värde på 350 € att lösa in mot flygbiljetter. Välj mellan mer än 200 resmål och se världen, ditt hem på Residencial Gala väntar på dig när du är tillbaka för att vila upp dig!

5. Internetuppkoppling


tillgång till Internet alla dagar för att skypa, skicka e-post eller roa dig. Vi gör det enkelt för dig att alltid vara uppkopplad.

6. Hemhjälp


Njut av din semester från första sekund genom att ha ditt hem i ordning när du kommer: under ditt första år som ägare till en bostad i komplexet får du 8 timmars städning eller 4 tvättjänsttillfällen, 7 kg tvätt per gång.


Kan du tänka dig hur det skulle vara att inte behöva bekymra dig över underhållet av din bostad under ett år? Fackfolk tar hand om allt och håller dig underrättad hela tiden.

7. Få extrainkomst med hjälp av vår urthyrningstjänst


Tjäna pengar på din semesterbostad när du inte är där: Mar Holidays hjälper dig att få en extrainkomst genom att förvalta uthyrningen av din bostad under de månader du inte utnyttjar den. Glöm besvärliga ärenden, de tar hand om allt. Vinn alltid!

Nöj dig inte med mindre, din nya medelhavsbostad finns på Residencial Gala: Det kommer förvåna dig allt vad ett hem kan göra för dig.

← Avkastning
TM Grupo Inmobiliario.